Keystone logo
© Tufigno Photo Services
SMC Business School

SMC Business School

SMC Business School

Invoering

Een instelling van wereldklasse

SMC is een door de overheid geaccrediteerde wereldwijde online instelling voor hoger onderwijs met leerlingen uit meer dan 130 verschillende landen, die onovertroffen academische excellentie, inhoudelijk leiderschap en relevantie biedt via de modernste technologie. We pakken enkele van 's werelds grootste uitdagingen aan met het creëren van economische waarde, het verbeteren van best practices en duurzaamheid om een betere toekomst voor iedereen op te bouwen.

SMC richt zich op werkende professionals uit alle delen van de wereld die op zoek zijn naar flexibiliteit om altijd en overal in hun eigen tempo te kunnen studeren. We hebben een schat aan ervaring op het gebied van meer dan 20 jaar. Deze knowhow legde de basis voor de ontwikkeling van een innovatief, geloofwaardig, student- en servicegericht kwaliteitsborgingskader, dat in de Europese Unie officieel een vergunning heeft om hogeronderwijsprogramma's online uit te voeren met de bevoegdheid om graden uit te geven.

Photo shoot of two young lawyers

Meer dan 20 jaar in online onderwijs

96%

Tevredenheid van studenten

85%

Graduation Rate

1 st

van zijn soort in Europa

100%

Volledig online

Onderwijs bij SMC wordt geleverd met academische inhoud van de hoogste kwaliteit, live online lezingen, een geavanceerd leerbeheersysteem en al het gemak, de personalisatie en de individuele ontwikkeling die een student in de 21e eeuw mag verwachten. In plaats van opnieuw een aanbieder van online onderwijs te worden, streeft SMC ernaar een wereldwijde digitale campus te zijn waar studenten, docenten, het bedrijfsleven en levenslange leerlingen kunnen samenwerken om ideeën uit te wisselen en te laten groeien.

Bovendien biedt SMC bedrijven en organisaties eLearning-technologie, op maat gemaakte contentproductiediensten, evenals de relevante systemen en processen.

Het begin van SMC

SMC is opgericht om een vooruitstrevende nieuwe geest in bedrijfseducatie te stimuleren.

Het format was duidelijk: afstandsonderwijs.

Ons verhaal begon in Zwitserland als het Swiss Management Center in het begin van de eeuw. Zonder geschiedenis, zonder erkenning, zonder reputatie, maar met een hoop passie, toewijding en gedrevenheid - bij Swiss Management Center ingeschreven student # 1 - een financiële professional uit Argentinië duizenden kilometers verderop, in Europa's eerste online Doctorate of Business Administration-programma.

In de afgelopen 20 jaar is SMC uitgegroeid tot SMC Education Group, Europa's eerste door de overheid geaccrediteerde online business school, en bestaat uit verschillende organisaties en gelieerde ondernemingen over de hele wereld.

141096_pexels-photo-3182812.jpeg

Afstandsonderwijs programma's

SMC is een echt internationale business school met leerlingen uit meer dan 130 verschillende landen. Onze programma's voor afstandsonderwijs leveren wat wordt verwacht van een van Europa's beste business schools: de ontwikkeling, manifestatie en instandhouding van een geweldige carrière. Wereldwijde evenementen zoals COVID 19 dwingen leerlingen over de hele wereld om zich verder te ontwikkelen via online onderwijs.

Vertrouw op de pioniers in online hoger onderwijs. Ervaring is belangrijk. Vertrouw op SMC.

Degree-programma's

Onze online opleidingen zijn de beste keuze als je op zoek bent naar compromisloze erkenning, servicekwaliteit en flexibiliteit.

Onze bachelor-, executive master- en doctoraatsprogramma's zijn ontworpen voor de werkende professional en brengen u in contact met hoog aangeschreven professionals en academici over de hele wereld.

Deze programma's zijn door de overheid geaccrediteerd en internationaal erkend in de academische wereld, de industrie, de overheid en de non-profitsector.


Diplomaprogramma's

Onze diplomaprogramma's zijn compacte uitkomsten van onze vlaggenschipopleidingen.

Deze afgestudeerde en postdoctorale cursussen bieden je een basis in bedrijfskunde, management en leiderschap, evenals de broodnodige vaardigheden in kritieke toepassingen zoals financiën, marketing en boekhouding.

Onze certificaten en diploma's zijn geaccrediteerd door de overheid. U kunt deze ECTS-studiepunten overdragen aan programma's voor hoger onderwijs over de hele wereld.

Gezamenlijke programma's

We bieden een verscheidenheid aan gezamenlijke Master en Ph.D. opleidingen in samenwerking met onze academische partner UCN, een van de toonaangevende universiteiten in Amerika.

Deze programma's worden beheerd door ons academisch centrum in Zwitserland en bieden echt Zwitsers kwaliteitsonderwijs en studenten genieten van onovertroffen steun en aandacht.

Na succesvolle afronding ontvangen afgestudeerden een diploma van UCN. De universiteit is door de overheid geaccrediteerd en internationaal erkend.

140598_pexels-photo-3769021.jpeg

Van groot tot significant

Binnen enkele weken is de wereld veranderd. Ons leven is aan het veranderen. Omstandigheden die een paar maanden geleden niet mogelijk leken, zijn nu realiteit. Perspectieven van individuen en organisaties zijn onduidelijk. Niemand heeft de wereld hierop voorbereid.

Online onderwijs is belangrijker dan ooit. Sociale afstand nemen verandert de manier waarop we leren. SMC verandert de manier waarop we leren al 20 jaar. Laten we de komende 20 jaar samen veranderen.

Adaptieve ondernemingen bouwen

Geen enkele organisatie is beperkt. Ware grootheid is een mentaliteit.

SMC helpt organisaties om te transformeren tot een disruptieve, talentgerichte krachtpatser die in staat is zich aan te passen aan uitdagingen en kansen, altijd voorop. We ondersteunen for-profit-, non-profit- en onderwijsinstellingen op hun weg naar betekenis.

Wereldwijd en toch dichtbij. Een efficiënt netwerk

De studentenorganisatie van SMC bestaat uit toppresteerders uit en in meer dan 130 verschillende landen. De internationale faculteit van SMC kan bogen op een enorme academische en professionele ervaring, servicegerichtheid en aandacht. Uw toegangspoort tot uitgebreide knowhow en best practices.

100% online

Studeer overal

130+ landen

Internationale studentenorganisatie

20+ jaar

Experience Matters

1 ste in Europa

Gelicentieerde Online Business School

Locaties

  • Birkirkara

    Pope Urbanus VIII Street, B’Kara BKR 1425, Malta, BKR 1425, Birkirkara

Vragen