Keystone logo
Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Invoering

Shanghai Jiao Tong University Antai College van Economie en Management

Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics and Management wordt algemeen erkend als een van de toonaangevende bedrijf in China hogescholen. Beoordeeld 34 onder de wereldwijde MBA-programma's in 2017 door de Financial Times, de Antai MBA is de eerste MBA-programma in China om drievoudig worden geaccrediteerd door AACSB, EQUIS en AMBA. Antai is gelegen in het hart van Shanghai, China onomstreden kapitaal van ondernemingen, en is consequent gerangschikt onder de top business schools in China. Antai biedt zowel een full-time internationale MBA (IMBA), en een part-time MBA programma's in het Chinees.


Antai's IMBA beschikt klassen volledig in het Engels gegeven, terwijl het aanbieden van wekelijkse Chinese lessen. Onze docenten zijn gerespecteerde experts in hun vakgebied, en komen uit de top universiteiten en bedrijven uit de hele wereld, die een internationaal perspectief met een focus op China, de integratie van relevante elementen van de Chinese cultuur en kennis. Studenten komen ook uit verschillende landen, waardoor een werkelijk wereldwijde interactieve omgeving.


Academische clubs, MBA Forums, en een uitgebreid netwerk van alumni bieden reguliere mogelijkheden voor studenten om hun netwerk uit te breiden, en te leren over de huidige zakelijke kwesties in China. Onze Career Development Center biedt studenten met loopbaanbegeleiding en mogelijkheden voor stages en full-time baan, op basis van interesses en achtergronden van studenten.


Opgericht in 1896, heeft Shanghai Jiao Tong University geworden algemeen erkend als een van de meest bekende instellingen van het hoger onderwijs in China. De universiteit heeft gecultiveerd vele uitstekende figuren zoals Jiang Ze Ming (de voormalige president van China) en Qian Xue Seng (Chinese onderscheiden raket wetenschapper), en een veelheid van onderscheiden vooraanstaande Chinese ondernemers en vernieuwers.

De Shanghai Advantage


Shanghai is de meest internationale en grootste commerciële stad in China, en is de ideale locatie voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in het studeren en werken in China. Shanghai is China's onbetwiste kapitaal van ondernemingen, en dus een hoogste doel voor ieder internationaal bedrijf in de wereld. Het biedt de meest carrièremogelijkheden in multinationals en lokale bedrijven in China. De stad ondersteunt momenteel een buitenlandse professionele bevolking van ongeveer 300.000, en het is de stad van de keuze voor hoofdkantoren van multinationals uit de hele wereld. Bovendien, het is ook een fascinerende Chinese metropool biedt eindeloze mogelijkheden voor entertainment en ontspanning. Simpel gezegd, voor wie op zoek naar het bedrijfsleven en werken te leren in de meest dynamische, internationale business center in China, Shanghai is de place to be.

De Antai Advantage


Antai College heeft tot doel internationale studenten twee doorslaggevende voordelen te geven. Bovenal een internationaal erkende MBA, onderwezen in het Engels, in China in Shanghai's top business school. Dit zal hen een permanente carrière voordeel als China blijft 's werelds snelst groeiende economie en een topprioriteit voor internationale bedrijven.


Tweede biedt studenten de mogelijkheid om zowel vloeiend Chinees en kennis te leren over de Chinese cultuur en zakelijke praktijken. Deze voordelen garanderen studenten een enorme carrière stichting in de moderne globaliserende economie.


Het IMBA programma op Antai is uniek in die zin dat biedt studenten een mondiaal perspectief met een Chinese focus, in het Engels, met gebruikmaking van buitenlandse hoogleraren en uitwisselingsprogramma's. Ons programma trekt boven binnenlandse aanvragers die samen met internationale collega's en uitwisselingsstudenten leren. De IMBA is ideaal voor MBA-kandidaten die te begrijpen zowel Oost- en West-business concepten en praktijken, zodat studenten een essentieel voordeel als onze wereld steeds kleiner en met elkaar verbonden. In overeenstemming met de hoogste internationale normen, onze IMBA curriculum is op gelijke voet met andere top business scholen uit de hele wereld, terwijl ook de integratie van relevante elementen van de Chinese cultuur en kennis

Campusfuncties

Het voordeel van Shanghai

Shanghai is de meest internationale en grootste commerciële stad van China en de ideale locatie voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in studeren en werken in China. Shanghai is de onbetwiste zakelijke hoofdstad van China en daarom een topdoel voor elk internationaal bedrijf ter wereld. Het biedt de meeste carrièremogelijkheden voor multinationale en lokale bedrijven in China. De stad ondersteunt momenteel een buitenlandse beroepsbevolking van ongeveer 300.000 mensen, en het is de favoriete stad voor het hoofdkantoor van multinationals uit de hele wereld. Daarnaast is het ook een fascinerende Chinese metropool die eindeloze mogelijkheden biedt voor entertainment en vrije tijd. Simpel gezegd, voor degenen die het vak willen leren en willen werken in het meest dynamische, internationale zakencentrum van China, is Shanghai DE place to be.

Het Antai-voordeel:

Antai College wil internationale studenten twee doorslaggevende voordelen bieden. Bovenal een internationaal erkende MBA, gegeven in het Engels, in China aan de beste business school van Shanghai. Dit geeft hen een permanent carrièrevoordeel, aangezien China 's werelds snelst groeiende economie en een topprioriteit voor internationale bedrijven blijft.

Ten tweede biedt het studenten de mogelijkheid om zowel vloeiend Chinees te leren als kennis over de Chinese cultuur en zakelijke praktijken. Deze voordelen garanderen studenten een geweldige carrièrebasis in de moderne globaliserende economie.

Het IMBA-programma van Antai is uniek omdat het studenten een mondiaal perspectief biedt met een Chinese focus, in het Engels gegeven, gebruikmakend van buitenlandse professoren en uitwisselingsprogramma's. Ons programma trekt binnenlandse topaanvragers aan die samen met internationale collega's en uitwisselingsstudenten leren. De IMBA is ideaal voor MBA-kandidaten die zowel oosterse als westerse bedrijfsconcepten en -praktijken willen begrijpen, waardoor studenten een essentieel voordeel krijgen naarmate onze wereld steeds kleiner en onderling verbonden wordt. In overeenstemming met de hoogste internationale normen, is ons IMBA-curriculum vergelijkbaar met andere top business schools van over de hele wereld, terwijl het ook relevante elementen van de Chinese cultuur en kennis integreert

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Shanghai

   Shanghai Jiao Tong University, 1954 Huashan Road Shanghai, 200030, China, 200030, Shanghai

  Vragen