Keystone logo
© The University of Fredericton
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Simon Fraser University - Beedie School of Business

Invoering

Bedrijf voor een betere wereld

SFU Beedie, een van Canada's toonaangevende business schools gevestigd in een van 's werelds meest leefbare steden - Vancouver, British Columbia, is de thuisbasis van diegenen die geloven in de kracht van het bedrijfsleven om nieuwe ideeën te stimuleren, sociale innovaties te stimuleren en de samenleving vooruit te helpen.

Segal Graduate School

Je toekomst is geen bestemming - je bent hier en nu.

In onze gerenommeerde afgestudeerde programma's ben je vrij om onverschrokken te zijn. De status-quo in vraag stellen, ontdekken en confronteren. Van wereldwijde zakelijke uitdagingen tot dringende lokale problemen, u vindt en levert oplossingen voor een betere wereld. Samen gaan we uw carrière verder dan u ooit had voorzien.

131374_GradProgramStats.png

Afstudeerprogramma's

Fulltime MBA in Vancouver

Onze fulltime MBA heeft een kleine klasse en een hechte cohort. Twaalf maanden academici en een werkperiode van 4 maanden helpen je om professioneel en persoonlijk te groeien om je carrièrepotentieel te realiseren.

Part-time MBA op de SFU Surrey Campus

Werk slimmer. Leer sneller. Geef uw baan niet op om onze parttime MBA na te streven - breng uw lessen naar kantoor en uw werkuitdagingen naar de klas.

Management of Technology MBA in Downtown Vancouver

Onze MOT MBA is geoptimaliseerd voor technologie en biedt de geavanceerde bedrijfspraktijken die u van een hoogwaardige MBA verwacht, plus tools en contacten om u te helpen een leidende rol in de technologiesector te vervullen.

Executive MBA

Onze EMBA is de katalysator die u ondersteuning en kennis op directieniveau biedt om uw volledige leiderschapspotentieel te ontsluiten.

Master in wetenschap in financiën

De financiële wereld verandert. Met ons MSc Finance-programma houdt u niet alleen bij; je komt vooruit. Dit rigoureuze programma biedt u praktijkervaring in het beheren van beleggingen en risico's.

Graduaat Diploma in Bedrijfskunde

Onze 100% online GDBA biedt u een solide basis voor het bedrijfsleven. En als u ervoor kiest, kan dit de basis worden voor een SFU MBA.

131375_MBAStudentsWalking.jpg

Onze visie

Onze roeping

We ontwikkelen innovatieve en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsleiders met een wereldwijd perspectief door middel van onderwijs, geïnspireerd door onderzoek en gefundeerd in de praktijk.

Onze waarden

Om onze roeping waar te maken, zullen we onze kernwaarden (DARE) naleven:

D: Diversiteit

 • We creëren een collaboratieve en inclusieve omgeving door respect voor elkaars verschillende passies, sterke punten en bijdragen.

A: Actie

 • We genereren impact door onze innovatie, behendigheid en doordachte experimenten.

R: Onderzoek

 • We vieren en ondersteunen onze wetenschappelijke nieuwsgierigheid om conventie uit te dagen en kennis te genereren.

E: Betrokkenheid met doel

 • We produceren positieve maatschappelijke en economische resultaten door betrokkenheid bij onze lokale en wereldwijde gemeenschappen.

Onze strategie

We overbruggen de beurs en de praktijk van het management om leiders te ontwikkelen die een positieve invloed hebben op hun organisaties en gemeenschappen.

Onze belofte

 • Voor studenten bieden we relevant, ervaringsgericht en studentgericht onderwijs geïnspireerd door de professionele inzet van onze medewerkers en de expertise van onze faculteit op wereldniveau
 • Voor werkgevers, supporters en gemeenschappen bieden we innovatieve, sociaal verantwoordelijke en wereldwijd gerichte leiders die klaar zijn voor de wereld
 • Voor alumni bieden we kansen voor een leven lang leren en een gemeenschap die hun professionele en persoonlijke ontwikkeling ondersteunt
 • Voor wetenschappers en medewerkers bieden we een collegiale, flexibele en stimulerende omgeving die hun effectieve leiderschap over werk en denken ondersteunt

Onze mensen

Om onze visie en strategie waar te maken en onze waarden na te leven, werven, ondersteunen en ontwikkelen we faculteit, personeel, studenten, alumni en partners die gepassioneerd betrokken zijn bij:

 • Beedie School of Business van SFU een uitstekende business school maken en een aantrekkelijke plek om deel van uit te maken
 • Individuen, organisaties en gemeenschappen ontwikkelen via ervaringsgerichte, innovatieve en transformatieve leermogelijkheden
 • Omarmen van leiderschap van wereldklasse en onderwijs voor de samenleving
 • Diversiteit en actieve betrokkenheid bij onze lokale, wereldwijde en inheemse gemeenschappen vieren en aanmoedigen
 • Gebruikmakend van onze aanwezigheid in Vancouver en aan de westkust van Canada met een diep respect voor het multiculturele karakter en de natuurlijke omgeving

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Vancouver

  Segal Graduate School, 500 Granville Street, V6C 1W6, Vancouver

  • Surrey

   SFU Surrey, 250 – 1345 102 Avenue, V3T 0A3, Surrey

   Vragen