Keystone logo
Shikoku University

Shikoku University

Shikoku University

Invoering

Shikoku University handhaaft het motto van "Holistische onafhankelijkheid" als een grondbeginsel. Alle docenten en medewerkers fungeren als een team en ondersteunen studenten zodat ze vol vertrouwen hun weg kunnen vinden naar de toekomstige wereld van onvoorspelbare gebeurtenissen, zoals de COVID-19-pandemie, en uiteindelijk hun dromen kunnen realiseren.

Hierdoor is de tevredenheid van onze studenten over de lessen en colleges zeer hoog. Ook de arbeidsparticipatie en het slagingspercentage van landelijke examens voor gediplomeerde verpleegkundigen en diëtisten van onze afgestudeerden is zeer hoog. Een groot aantal van onze studenten is ook geslaagd voor het ambtenarenexamen. We verbeteren nu onze educatieve inhoud en kwaliteit door onze ICT-omgeving te verbeteren. We hebben ook hervormingen doorgevoerd in de articulatie van middelbare scholen en universiteiten die naar verwachting nieuwe waarde zullen creëren. We helpen onze studenten om hogere kwalificaties te behalen om hun kansen op werk te vergroten.

We zijn trots op onze genereuze beurzenprogramma's, geavanceerde sportfaciliteiten, mogelijkheden voor vrijwilligersactiviteiten, nieuwe partnerschappen met buitenlandse universiteiten, waaronder double degree-programma's en 'AI-toepassingsprogramma's voor human resources-ontwikkeling', die Shikoku University speciaal maken.

We hebben ons gecommitteerd om ons voortdurend in te spannen zodat we het vertrouwen van de lokale gemeenschap en industrieën zullen hebben, en tegelijkertijd om Shikoku University veel aantrekkelijker te maken voor huidige en toekomstige studenten. We heten je van harte welkom op onze universiteit.

Locaties

  • Tokushima

    Tokushima, Japan

    Vragen