Keystone logo
Seton Hall University - College of Human Development, Culture, and Media

Seton Hall University - College of Human Development, Culture, and Media

Seton Hall University - College of Human Development, Culture, and Media

Invoering

Het College of Human Development, Culture, and Media is een uitstekende keuze voor studenten die op zoek zijn naar een hoogwaardige, interdisciplinaire communicatie- en kunstopleiding die gebaseerd is op gedegen liberale kunsteducatie, de hedendaagse digitale cultuur omarmt en studenten in staat stelt leiding te geven, te creëren en te ontwikkelen. Communiceer met verantwoordelijkheid, passie en uitmuntendheid.

Door onze interdisciplinaire benadering van leren omarmen onze graduate programma's de hedendaagse digitale cultuur, terwijl we studenten trainen om urgente problemen op het door hen gekozen vakgebied en in de samenleving te leiden en op te lossen. Afgestudeerden zijn bereid om te oefenen in een multimediawereld - of dat nu is als multimediacommunicator, leraar, adviseur, psycholoog, school of leider van de wetshandhaving.

Afstudeerprogramma's

De informatie-, digitale en culturele industrieën groeien met grote sprongen. In de afgelopen tien jaar is de vraag naar opleidingen op het gebied van communicatie en beeldende / podiumkunsten met meer dan 50 procent toegenomen.

Als reactie op deze opwindende trends maakt het College of Human Development, Culture, and Media van Seton Hall University innovatieve, authentieke en professionele interactie mogelijk in academische, sociale, artistieke en technologische omgevingen. De diverse en flexibele programma's, verankerd in de geesteswetenschappen en voorzien van geavanceerde technologie en innovatieve curricula, bieden mogelijkheden voor zinvolle samenwerking tussen disciplines. En de ideale locatie - slechts enkele minuten van New York City - biedt studenten een schat aan stage- en netwerkmogelijkheden binnen handbereik.

Campusfuncties

  toelatingen

  Beurzen en financiering

  Informatiesessies voor afgestudeerden

  Doe online mee voor meer informatie over onze programma's!

  Getuigenissen van studenten

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • South Orange

   400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

  Vragen