Keystone logo
Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Invoering

Op dit moment heeft Seoul Institute Of The Arts een punt bereikt waarop het het paradigma van kunsteducatie en creatie tot nu toe moet heroverwegen en vernieuwen om een nieuwe sprong voorwaarts te maken als een creatief georiënteerde kunstuniversiteit van wereldklasse. Bovendien, geconfronteerd met enorme veranderingen als gevolg van de 4e Industriële Revolutie en de Corona-pandemie, moet Seoul Institute Of The Arts zijn karakterisering en globalisering verder versterken om zich te ontwikkelen als een gespecialiseerde kunsteducatieve instelling met een wereldwijd concurrentievermogen dat verder gaat dan zijn huidige status.

Daartoe volgde het Dongrang Arts Center, een schoolbedrijf, de erfenis van de oprichter, Dong-rang, op en erfde de filosofie van de erevoorzitter, Yoo Deok-hyeong, en het Seoul Institute Of The Arts vestigde de richting van toekomstige kunst onderwijs. We zullen ons best doen om de ontwikkeling van nationale cultuur en kunst en globalisering te leiden door middel van creatie.

We vragen dat alle faculteitsleden, studenten en alumni allemaal samenwerken als een familie, zodat Seoul Institute Of The Arts kan uitgroeien tot een kunstuniversiteit van wereldklasse met één hart, gebaseerd op het geloof en de trots een 'vertrouwde familie' te zijn. Bedankt.

Locaties

  • Ansan-si

    Ansan-si, Zuid-Korea

    Opleidingen

    Vragen