Keystone logo
Seikei University

Seikei University

Seikei University

Invoering

Onderwijs zal een leven lang meegaan" is de openingszin van de basisverklaring van Seikei Jitsumu Gakko, de eerste instelling voor hoger onderwijs die is opgericht door Haruji Nakamura, die vervolgens stelt dat de essentie van onderwijs de bereidheid bevordert om intellectuele nieuwsgierigheid op te wekken om zichzelf voort te brengen. -verbetering voor het leven "Individualiteit respecteren", "Het karakter cultiveren" en "Vervulling van arbeid", maken allemaal deel uit van de grondlegger en worden ondersteund door "zelfmotivatie", wat wijst op leren en handelen uit eigen wil.

Seikei University erft de educatieve principes van de oprichter, breidt het veld van onafhankelijke uitdagingen van studenten uit en stuurt ze naar zulke "buitenwerelden" zoals lokale gemeenschappen, industrie en handel, en ver weg naar het buitenland. Summer School biedt de mogelijkheid om in de zomer van het eerste jaar in het buitenland te studeren en is voor velen de eerste stap om in contact te komen met verschillende culturen en in het buitenland te wonen. In de Marunouchi Business Training leren studenten in een bedrijfsomgeving en ervaren ze hands-on probleemoplossing. De internationale cursus van SEIKEI is ontworpen om het vermogen om een mening in het Engels te uiten te verbeteren en de weg vrij te maken voor een productief leven in de mondiale samenleving.

Deze educatieve programma's die uniek zijn voor Seikei University respecteren het individu en bieden studenten "buitengewone ervaringen" voor zelfverbetering in een vitale sfeer van vriendelijke rivaliteit tussen medestudenten op veel verschillende gebieden en allemaal binnen één campus waar studenten van de vier faculteiten van de kunsten en wetenschappen werken, studeren en socializen samen.

Onderricht in kleine groepen is ook een traditie die onze grondgedachte bewaart. Seikei University is trots op het feit dat docenten en studenten hun relaties in kleine groepen verdiepen en door middel van tweerichtingscommunicatie elkaar helpen hun kennis te verdiepen. Gedetailleerde instructie die past bij het individuele karakter van elke student helpt bij het cultiveren van hun vermogen om verdere uitdagingen aan te gaan.

Op de campus in Kichijoji, met zijn lanen van bloeiende zelkova-bomen, ligt een wereld die de deur naar hun toekomst kan openen, een wereld die de verbeelding van een student te boven gaat. We hopen dat je de uitdaging aangaat en je actief in het onbekende waagt en er in je vier jaar alles aan doet om jezelf en je academische vaardigheden op te poetsen en te verbeteren.

Locaties

  • Musashino

    Musashino, Japan

    Vragen