Keystone logo
South East European University

South East European University

South East European University

Invoering

Zuidoost-Europa is een particuliere, winst hoger onderwijsinstelling bestaat uit faculteiten, centra en instituten gespecialiseerd in sociaal-economische wetenschappen.

Faculteiten zijn georganiseerde eenheden binnen de faculteit, en ze werken door het beleidskader faculteitsraad en de Universiteit van het College van Bestuur of het Executive Committee goedgekeurd. Zuidoost-Europese Universiteit bestaat uit vijf faculteiten: Faculteit van Hedendaagse Sciences and Technologies, Faculteit van talen, culturen en Communicatie, faculteit, Faculteit Bestuurskunde en Politicologie en Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen.

De missie van de universiteit wordt bepaald door het statuut (1 december 2008) is pridrzhauva de inspanningen om excellentie in het onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek in het hoger onderwijs in het land te bereiken, door het bieden van gelijke kansen voor iedereen op basis van eerlijkheid en verdienste. Actieve samenwerking met andere universiteiten, zowel in Macedonië en in megjunrodni universiteiten als een van de belangrijkste elementen van de Universiteit van de missie.

Het belangrijkste doel dat de universiteit wordt uitgevoerd en slaagde erin om bij te dragen tot het hoger onderwijs in het Albanees taal, door middel van onderlinge inter-etnische begrip en bieden povekjejzichen en multiculturele benadering van het onderwijs en onderzoek door het ontwikkelen van onderwijsprogramma's in overeenstemming met de Europese en internationale normen.

Bestuursorganen van het College van Bestuur van de universiteit rector, de Senaat en de Raad van de rector.

Zuidoost-Europa Het is de derde plaats op het niveau tussen de 19 universiteiten in het land. Deze ranking gerealiseerd buitenlandse evalvatori CIO Tong University in Shanghai.

Locaties

  • Skopje

    Arhiepiskop Angelarij, nr.1, 1000, Skopje

    • Tetovo

      Илинденска бр.335, 1200, Tetovo

    Vragen