Keystone logo
Seattle University College of Arts and Sciences

Seattle University College of Arts and Sciences

Seattle University College of Arts and Sciences

Invoering

Seattle University, opgericht in 1891, is een jezuïet-katholieke universiteit op een prachtige campus van meer dan 50 hectare in het dynamische hart van Seattle. Onze diverse en gedreven populatie bestaat uit meer dan 7.200 studenten die zijn ingeschreven voor niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's binnen acht scholen en hogescholen.

St. Ignatius van Loyola stichtte de Sociëteit van Jezus - de jezuïeten, zoals ze gewoonlijk worden genoemd - meer dan 450 jaar geleden. Tegenwoordig is Seattle University een van de 28 jezuïetenuniversiteiten in de Verenigde Staten en meer dan 100 over de hele wereld. Voeren we de educatieve missie van Seattle University met succes uit? Docenten en personeel in diploma- en certificaatprogramma's over de hele universiteit beoordelen systematisch het leren van studenten om deze vraag te beantwoorden.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Seattle

    12th Avenue,901, 98122, Seattle

    Vragen