Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Seattle Pacific University College of Arts and Science

Seattle Pacific University College of Arts and Science

Seattle Pacific University College of Arts and Science

Invoering

Het College of Science and Engineering is de snelst groeiende universiteit of school aan de Seattle University. Meer dan 100 fulltime en parttime faculteitsleden bieden een relevante, hands-on benadering van STEM-onderwijs aan meer dan 1.250 niet-gegradueerde majors en afgestudeerde studenten. Door middel van onderzoek en professionele ontwikkeling blijven onze professoren op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en verbeteren ze voortdurend opleidingen die theorie en praktijk harmonieus combineren. Probleemoplossing, kritisch denken, teamwork en mogelijkheden voor interdisciplinaire samenwerking kenmerken een holistische benadering van het onderwijs aan studenten en studenten.

Onderscheidende elementen van ons onderwijsproces zijn onder meer: een groot aantal laboratoriumervaringen voor wetenschappelijke en technische majors; een bloeiend undergraduate onderzoeksprogramma; excursies naar een breed scala aan natuurlijke en door de mens gemaakte wonderen; en door de industrie gesponsorde senior projecten van een jaar voor al onze studenten techniek en informatica via het Project Center.

Het College biedt veel mogelijkheden voor serviceleren. Hier zijn slechts twee voorbeelden. Via het Seattle University Math Corps en de STEM Club gaan onze studenten in contact met de meest behoeftige jongeren op de Bailey Gatzert Elementary School. In het afgelopen decennium hebben tientallen studenten, docenten en personeel van Seattle University deelgenomen aan humanitaire technische projecten in Thailand, Nicaragua, Haïti, Zambia en Kenia.

Onze locatie in de dynamische stad Seattle biedt studenten veel kansen om zinvolle stages of vrijwilligerskansen te verwerven die verband houden met hun carrièredoelen.

Locaties

  • Seattle

    3rd Avenue West,3307, 98119, Seattle

    Vragen