Keystone logo
SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

Invoering

Door de ontwikkeling van informatietechnologie is de hoeveelheid informatie en de snelheid van het delen ervan toegenomen. Om te kunnen reageren op de verandering van de samenleving en om te overleven in de competitie, werd constant leren essentieel. Dienovereenkomstig was er vraag naar een onderwijssysteem dat past bij het concept van levenslang leren dat de opkomst van cyberuniversiteiten zoals Seoul Digital University heeft veroorzaakt.

Seoul Digital University is trouw gebleven aan haar rol en plicht als de toonaangevende cyberuniversiteit van Korea en heeft in korte tijd een opmerkelijke groei laten zien. Vooral Seoul Digital University is gewapend met hoogwaardige educatieve inhoud, uitstekende docenten en de grootste studentenorganisatie. We hebben voortdurend geprobeerd de studentenservice te verbeteren en onze universiteit te specialiseren door het curriculum te reorganiseren.

Als resultaat van deze inspanningen is Seoul Digital University de beste cyberuniversiteit van het land geworden met de beste prestaties op het gebied van studenttevredenheid en concurrentiepercentage, enz. SDU wint ook wereldwijd aan aanzien door middel van coöperatieve uitwisselingen met buitenlandse universiteiten.

Seoul Digital University zal zich verder blijven ontwikkelen dan de beste cyberuniversiteit van Korea te zijn en zal zich ontwikkelen om de beste ter wereld te worden. Verder helpen we studenten hun potentieel maximaal te ontwikkelen door de nieuwe technologie te enten op het onderwijs. We zijn ervan overtuigd dat op het moment dat je afstudeert aan onze universiteit, je een door de samenleving gewenste gekwalificeerde professional zult zijn.

Locaties

  • Dongdaemun-gu

    Dongdaemun-gu, Zuid-Korea

    Opleidingen

      Vragen