Keystone logo
SDA Bocconi Executive Master in Marketing & Sales - EMMS
SDA Bocconi

Executive Master in Marketing & Sales - EMMS

13 Months

Engels

Deeltijd

11 Feb 2025

Mar 2025

EUR 39.000 *

Blended

* te betalen in vier termijnen

Invoering

Haal meer uit je talent

Drie verschillende steden - Milaan, Barcelona, Madrid - voor een uniek en gespecialiseerd parttime studieprogramma in marketing en verkoop, inclusief digitale marketing, beheer van sociale media, big data en CRM. Dit is de Executive Master in Marketing & Sales (EMMS) van SDA Bocconi en Esade , die 13 maanden duurt en volledig in het Engels wordt gegeven. Het executive format van het programma houdt in dat traditionele lessen worden gecombineerd met sessies voor afstandsonderwijs, zodat je tegelijkertijd kunt werken en studeren en in praktijk kunt brengen wat je leert via een zakelijk project.

Om meer te ontdekken over EMMS, bezoek onze MBA's en Masters OPEN DAY - online , een unieke kans om met de directeur te communiceren en de inhoud van het programma te verkennen. Schrijf je nu in !

163750_Capturadepantalla66_edited.jpg

Waarom voor ons kiezen?

 1. Maak deel uit van 2 Top Business Schools
  • Ervaar 2 best gerangschikte scholen - SDA Bocconi en Esade - met connecties over de hele wereld
 2. Studeer in 3 dynamische en innovatieve steden
  • Gelegen in Milaan, Barcelona en Madrid, locaties die bovenaan ieders lijst van opwindende, innovatieve handelscentra staan, is de EMMS-smaak duidelijk internationaal, met een vleugje mediterrane stijl.
 3. Combineer leren en oefenen
  • Door de modulaire opbouw kunt u voor een beperkte periode afscheid nemen van uw bedrijf en de nieuwe inzichten direct toepassen op uw werkplek.
 4. Een intensief en veelzijdig programma
  • Ervaar een succesvol deeltijds engagement van een blended learning-model, waarbij 50% afstandsonderwijssessies worden gecombineerd met 50% persoonlijke sessies.
 5. Een netwerk dat twee keer groter is
  • EMMS-deelnemers ontwikkelen een ongeëvenaard internationaal professioneel netwerk - als alumni van twee prestigieuze internationale Business Schools vergroten ze hun wereldwijde bereik.

163749_Capturadepantalla65_edited.jpg

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Ranglijsten

Programma collegegeld

Accreditaties

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen