Keystone logo
SDA Bocconi Executive Master in Business of Events - EMBE
SDA Bocconi

Executive Master in Business of Events - EMBE

12 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Jan 2025

EUR 32.000

Blended

Invoering

Uw evenement dat een erfenis nalaat.

De Executive Master in Business of Events for Sports, Entertainment and Exhibition Industries is een wereldwijde ervaring die wordt aangeleerd via 6 modules in 5 steden in Europa en het Midden-Oosten.

EMBE is een uniek programma dat deelnemers een grondige verkenning biedt van de ecosystemen die de evenementenindustrie ondersteunen. De Adviesraad, wereldleiders met unieke ervaringen in het veld, en de faculteit zullen theoretische modellen en empirische voorbeelden van toonaangevende bedrijven en organisaties bespreken om verschillende dimensies van de complexiteit van de industrie te ontvouwen en te onderzoeken.

Waarom kiezen voor EMBE?

 1. Omarm de evenementmentaliteit
  • De event-mindset is niet alleen een zakelijke mindset. Het gaat om een breed scala aan perspectieven. Je ontwikkelt een reeks essentiële vaardigheden, hulpmiddelen en technieken die je kunnen helpen bij het navigeren door de complexe wereld van evenementen.
 2. Ontwikkel een inzicht in zakelijke evenementen
  • De business van evenementen is meer dan het organiseren van de evenementen. Het gaat om de juiste aanpak voor een ondernemende en proactieve mentaliteit, zodat je extra waarde kunt creëren voor de evenementen die je beheert.
 3. Toegang tot internationale, spraakmakende netwerken
  • Vier landen. Vijf steden. Eindeloze contacten. et programma zal u verbinden met gevestigde (Europa) en groeiende (Midden-Oosten) evenementenmarkten en zal u verbinden met het netwerk van de belangrijkste leiders van de industrie.
 4. Krijg een uitgebreid perspectief van gebeurtenissen
  • Het programmakader combineert management- en ondernemersvaardigheden in diverse sectoren van de industrie.
 5. Adopteer een langetermijnvisie op evenementen
  • Evenementen moeten verder gaan dan een moment in de tijd. Je ontwikkelt specifieke kerncompetenties en soft skills die een positieve impact zullen hebben: een erfenis die veel langer meegaat dan het evenement zelf.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Ranglijsten

Programma collegegeld

Accreditaties

Over de school

Vragen