Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Invoering

Gelegen in het centrum van Los Angeles, SCI-Arc is een centrum van innovatie en één van 's lands weinige onafhankelijke architectuur scholen.

Bericht van de directeur

SCI-Arc is altijd uit te breiden en het verhogen van haar ambities. In onze tijd van mondialisering, vormgeving telt als nooit tevoren, en we hebben de capaciteit om de wereld te verbazen door aan te tonen de verschillende manieren waarop het ontwerp kan transformeren.

Mission Statement

SCI-Arc's missie is om de randen van de architectuur reimagine, het opleiden van architecten aan te gaan, speculeren, en te innoveren.

Geschiedenis van SCI-Arc

SCI-Arc werd opgericht in 1972 in Santa Monica door een groep docenten en studenten die wilden architectuur benaderen vanuit een meer experimenteel perspectief dan de traditionele scholen aangeboden.

Mensen

SCI-Arc's leiderschap, docenten en medewerkers komen uit diverse achtergronden en landen, als gevolg van de globalisering van de instelling en haar studenten.

Faciliteit

Binnen de kwart-mijl lange campus, SCI-Arc biedt studenten een geïntegreerde suite van de middelen die de studievoortgang en experimenten te ondersteunen.

Accreditatie

De undergraduate en graduate professionele diploma uitgereikt door SCI-Arc zijn geaccrediteerd door zowel het Nationaal Architectuur Accrediterende Board (Naab) en de Westelijke Vereniging van Scholen en Universiteiten (WASC).

Ondersteuning van de School

SCI-Arc baseert zich op filantropische steun van alumni, ouders en vrienden om onze wereldberoemde educatieve programma's te ondersteunen.

Carrière

SCI-Arc is trots op het werven en behouden van de beste en slimste kandidaten voor een carrière bij SCI-Arc, en is gewijd aan het creëren van een cultureel rijke, artistieke, diverse werkomgeving.

Campusfuncties

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Los Angeles

   960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

   Vragen