Keystone logo
© Carrianna Field
School of Dramatic Art of Valencia

School of Dramatic Art of Valencia

School of Dramatic Art of Valencia

Invoering

ESAD Valencia is het enige Hogere Centrum voor Dramatische Kunststudies in onze Gemeenschap.

Het doel is om technische en artistieke opleidingen te geven aan toekomstige theaterprofessionals.

Op dit moment kun je bij ESAD Valencia Dramatische Kunst studeren in de specialiteiten van Interpretatie, Regie en Dramaturgie en vanaf het academiejaar 2015-16 Scenografie. Hogere studies in dramatische kunst zijn gelijk aan die van een universitair diploma.

Als openbaar centrum staat de ESADV open voor iedereen die zijn opleiding wil volgen, ongeacht hun sociaal of economisch niveau.

De speciale kenmerken van deze leringen bepalen een verhouding leraar-leerling van twaalf op één in de praktijkvakken en van vierentwintig op één in de theoretisch-praktische vakken. Dit zeer beperkte aantal, noodzakelijk voor de juiste pedagogische ontwikkeling, impliceert een selectie van de studenten via de toelatingsexamens.

De faculteit hoogleraren bestaat uit docenten die gespecialiseerd zijn in de verschillende disciplines en geïntegreerd zijn door hun theoretische of creatieve werk in het professionele theaterveld.

De ESADV is ook een plek voor onze studenten om elkaar te ontmoeten en verbinding te maken met het theaterleven door middel van verschillende activiteiten zoals conferenties, ronde tafels, ontmoetingen met professionals, cursussen en uitvoeringen.

Locaties

  • Valencia

    Camí de Vera,29, 46022, Valencia

    Vragen