Keystone logo
© Carrianna Field
School Of Artistic Professions

School Of Artistic Professions

School Of Artistic Professions

Invoering

We willen de beste professionals in de kunsten opleiden via twee unieke programma's, gebaseerd op een geïntegreerde visie op alle disciplines. Wij zijn tegen specialisatie als uitgangspunt. Begin met het kennen en oefenen van de verschillende vormen van artistieke expressie en dan zul je je eigen taal ontdekken om je in te verdiepen.

Er is geen creatie zonder ideeën, en je leert ook niet schrijven zonder eerst te leren lezen. We koesteren uw kritische geest, verrijken deze met een veelheid aan referenties en ontwikkelen uw analytisch vermogen door middel van theoretische vakken, masterclasses en dialogen met docenten in elk vakgebied.

Alle kunsten delen gemeenschappelijke structuren. Creativiteit vereist benaderingen vanuit meerdere invalshoeken, en daarom is onze training multidisciplinair en transversaal.

Lesgeven bij SUR is gebaseerd op de praktijk. Onze programma's bestrijken de verschillende creatieve velden in workshops die het verweven gebruik van verschillende vormen van expressie promoten. We willen je de kunsten niet als aparte plots bijbrengen, maar steunen op wat ze gemeen hebben.

De opleidingen van SUR zijn duidelijk beroepsgericht. We leiden kunstenaars op en leren hen om van hun passie hun manier van leven te maken, waardoor ze in verschillende facetten dichter bij de beroepspraktijk komen. Het zullen de beste makers en de beste professionals in de kunsten zijn.

Locaties

  • Madrid

    Calle de Alcalá,42, 28014, Madrid

    Vragen