Keystone logo
© The Global American University, Schiller
Schiller International University

Schiller International University

Schiller International University

Invoering

Via onze vier internationale campussen bieden we studenten mondiaal transformatief onderwijs. Een leer-door-leven-ervaring die hen in staat stelt een geaccrediteerde dubbele graad te behalen (Amerikaans en Europees), de mondiale diversiteit onder de knie te krijgen door ondergedompeld te leven in maximaal vier verschillende landen, de internationale inzetbaarheid te vergroten door een gepersonaliseerd pad uit te bouwen dat leiderschap bevordert, en een mondiale mentaliteit om te presteren als Smart Global Professionals.

Plaats

Een netwerk van vier internationale campussen waarmee studenten een diploma kunnen behalen door te leven in maximaal vier verschillende landen. Onze studenten kunnen onze meerdere internationale locaties (VS, Spanje, Frankrijk en Duitsland) combineren tijdens hun programma, waardoor ze de mondiale diversiteit onder de knie krijgen en potentiële internationale carrièremogelijkheden verkennen.

accreditatie

Geaccrediteerde dubbele graden (VS en Europees) en erkenningen van lokale autoriteiten wereldwijd. Wij zijn een door de VS geaccrediteerde Amerikaanse universiteit. Bovendien hebben onze studenten de mogelijkheid om een aanvullend Europees diploma te behalen (Universiteit van Roehampton, VK), toegang te krijgen tot de voordelen die landen kunnen bieden om in het buitenland te studeren, en zich te specialiseren in belangrijke marktgebieden via de partnerschappen van onze marktleiders.

Methodologie

Dankzij het systeem van één cursus per maand en de hyperverbonden realiteitsmethodologieën kunnen studenten op een gerichte en gestructureerde manier leren, waarbij ze kennis uitwisselen en toepassen op verschillende mondiale realiteiten. Via ons blokplanningssysteem en onze learning-by-do-methodieken leren onze studenten op een gestructureerde en praktische manier, waarbij ze kennis toepassen op echte organisatie-uitdagingen en goed afgeronde vaardigheden ontwikkelen.

Ervaring

Een adaptief academisch pad dat studenten verschillende programma-instellingen, testervaringen en ondersteunende tools biedt om stapsgewijs een persoonlijke ervaring op te bouwen. Onze studenten kunnen een gepersonaliseerde educatieve route plannen, leiden en ontwikkelen door te kiezen uit verschillende programmaparameters en opties te verkennen voordat ze de volgende stappen beslissen. Bovendien bieden onze Persoonlijke Adviseurs en Scholarship Plan hen één-op-één aandacht om hun doelen te bereiken.

employability

Mentorplannen, partnerschappen en in-company programma's om de internationale inzetbaarheid met succes te vergroten en een mondiale mentaliteit te vestigen. Wij treden op als een Global Employability HUB en helpen studenten, professionals en organisaties die met loopbaanuitdagingen worden geconfronteerd. Ons ecosysteem stelt hen in staat een internationaal netwerk op te bouwen, hun harde en zachte vaardigheden te vergroten en toegang te krijgen tot de huidige marktvraag.

Campusfuncties

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  • Paris

   Schiller International University Paris Campus 9, rue Yvart, 75015, Paris

   • Heidelberg

    Schiller International University Heidelberg Campus Zollhofgarten 1, 69115, Heidelberg

    • Madrid

     Schiller International University Madrid Campus Calle Serrano 156 (Plaza de la Republica Argentina), 28002, Madrid

     • Tampa

      400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

      • Tampa

       400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

       Vragen