Keystone logo
© The Global American University, Schiller
The Global American University, Schiller

The Global American University, Schiller

The Global American University, Schiller

Invoering

Via onze vier internationale campussen bieden we studenten Global Transformative Education. Een leer-door-leven-ervaring die hen in staat stelt een geaccrediteerde duale graad (VS en Europees) te behalen, de wereldwijde diversiteit onder de knie te krijgen door ondergedompeld te leven in maximaal vier verschillende landen, de internationale inzetbaarheid te vergroten door een gepersonaliseerd pad op te bouwen dat leiderschap bevordert, en een wereldwijde mentaliteit om te presteren als Smart Global Professionals.

Plaats

Een netwerk van vier internationale campussen waar studenten in maximaal vier verschillende landen een diploma 'learning-by-living' kunnen behalen. Onze studenten kunnen onze meerdere internationale locaties (VS, Spanje, Frankrijk en Duitsland) tijdens hun programma combineren, de wereldwijde diversiteit onder de knie krijgen en potentiële internationale carrièremogelijkheden verkennen.

accreditatie

Geaccrediteerde dubbele graden (VS en Europa) en erkenningen van lokale autoriteiten wereldwijd. Wij zijn een door de VS geaccrediteerde Amerikaanse universiteit. Bovendien hebben onze studenten de mogelijkheid om een aanvullend Europees diploma te behalen (Universiteit van Roehampton, VK), toegang te krijgen tot de voordelen die landen kunnen bieden om in het buitenland te studeren, en zich te specialiseren in belangrijke marktgebieden via de partnerschappen van onze marktleiders.

Methodologie

Een systeem van één cursus per maand en hyperverbonden realiteitsmethodologieën stellen studenten in staat om op een gerichte en gestructureerde manier te leren, interactie te hebben en kennis toe te passen op verschillende wereldwijde realiteiten. Door ons blokplanningssysteem en onze learning-by-do-methodologieën leren onze studenten op een gestructureerde en praktische manier, passen ze kennis toe op echte organisatie-uitdagingen en ontwikkelen ze goed afgeronde vaardigheden.

Ervaring

Een adaptief academisch traject dat studenten verschillende programma-instellingen, testervaringen en ondersteunende tools biedt om stap voor stap een gepersonaliseerde ervaring op te bouwen. Onze studenten kunnen een gepersonaliseerde educatieve weg plannen, leiden en ontwikkelen door te kiezen uit verschillende programmaparameters en opties te verkennen voordat ze beslissen over de volgende stappen. Bovendien bieden onze persoonlijke adviseurs en het studiebeursplan hen 1-op-1 aandacht om hun doelen te bereiken.

inzetbaarheid

Mentorplannen, partnerschappen en in-company programma's om de internationale inzetbaarheid met succes te vergroten en een wereldwijde mentaliteit te creëren. We treden op als een Global Employability HUB die studenten, professionals en organisaties helpt bij loopbaanuitdagingen. Ons ecosysteem stelt hen in staat een internationaal netwerk op te bouwen, hun harde en zachte vaardigheden te verbeteren en toegang te krijgen tot de huidige marktvraag.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
 • Paris

  Schiller International University Paris Campus 9, rue Yvart, 75015, Paris

  • Heidelberg

   Schiller International University Heidelberg Campus Zollhofgarten 1, 69115, Heidelberg

   • Madrid

    Schiller International University Madrid Campus Calle Serrano 156 (Plaza de la Republica Argentina), 28002, Madrid

    • Tampa

     400 N Tampa St, Suite #1700, Tampa, Florida 33602, US, 33602, Tampa

     Vragen