Keystone logo
Savannah State University

Savannah State University

Savannah State University

Invoering

Waarom staat Savannah?

 • Opgericht: 1890
 • Totale inschrijving: ongeveer 4.900
 • Accreditaties: Southern Association of Colleges and Schools
 • Academische programma's: 30 baccalaureaat majors en diploma's; 6 afgestudeerd
 • Faculteit: 145
 • Financiële hulp: meer dan 90 procent van de studenten van Savannah State ontvangt een vorm van studiebeurs of financiële hulp.
 • Activiteiten: Meer dan 75 clubs, organisaties, studentenpublicaties, eredoctoraten, studentenverenigingen en broederschappen en intramurale sporten.
 • Atletiek: Savannah State is lid van de NCAA Division I AA
  • Heren - Voetbal, Basketbal, Honkbal, Baan en Veld,
  • Dames - Basketbal, Softbal, Tennis, Veldlopen, atletiek, volleybal
  • Mascotte: Tijger

128 jaar lang was Savannah State University een belangrijk onderdeel van het hoger onderwijs. Als de oudste openbare HBCU in Georgië en de oudste instelling voor hoger onderwijs in de historische stad Savannah, heeft SSU deze gemeenschap met onderscheid gediend terwijl ze tegemoet kwam aan de onderwijsbehoeften van een steeds diversere studentenpopulatie.

De 201 hectare grote campus is veruit de meest pittoreske in de staat Georgia. De met mos begroeide overweldigende eiken, het uitgestrekte moeras en de historische architectuur creëren een schitterende en toch rustige atmosfeer. Onder de schoonheid en pracht is een levendige wooncampus barstend van de daken met de vim en kracht van een kwalitatief collegiaal leven: relevante academische majors, boeiende lezingen, baanbrekend onderzoek, hoogwaardig student-facultair engagement en een verzorgende omgeving. Ik nodig je uit om een ​​deel van de SSU-familie te worden. Ga verder met je verkenning van Savannah State University - zowel op het web als persoonlijk - en deel onze opwinding.

Missie

Savannah State University , de oudste openbare, historisch zwarte universiteit in de staat Georgia, ontwikkelt productieve leden van een wereldwijde samenleving door middel van hoogwaardige instructie, studiebeurzen, onderzoek, service en betrokkenheid van de gemeenschap. De universiteit bevordert betrokken leren en persoonlijke groei in een studentgerichte omgeving die de Afrikaans-Amerikaanse erfenis viert terwijl ze een gevarieerd studentenlichaam koestert. Savannah State University biedt graduate en undergraduate studies, waaronder nationaal erkende programma's in de vrije kunsten, de wetenschappen en de beroepen.

Visie

Savannah State University wordt de voorkeursinstelling in onze regio, waar studenten hun potentieel maximaliseren in een verzorgende omgeving die sociale en intellectuele diversiteit omarmt. De universiteit zal een efficiënte, studentgerichte cultuur creëren, inspelen op de behoeften van haar stakeholders, idealen en ethische waarden ondersteunen en loyaal zijn aan haar rijke erfgoed en erfgoed.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Savannah

  3219 College St. Savannah, GA 31404, 31404, Savannah

Vragen