Keystone logo
© The University of Fredericton
Saskatchewan Polytechnic

Saskatchewan Polytechnic

Saskatchewan Polytechnic

Campusfuncties

 • Fitness en recreatie
 • Boekhandels
 • Veiligheid van de gemeenschap
 • Eten & Dineren
 • Bibliotheek
 • Studentenvereniging
 • Testcentra
 • Kinderopvang
 • gezondheid
 • Leerdiensten
 • Counselingdiensten

  toelatingen

  Meld u aan voor een Saskatchewan Polytechnic -programma als internationale student

  Selecteer uw programma

  Saskatchewan Polytechnic heeft veel programma's die beschikbaar zijn voor internationale studenten; sommige programma's accepteren echter geen internationale studenten of zijn vol voor de komende intake. Neem contact met ons op voor meer informatie over Saskatchewan Polytechnic programma's die beschikbaar zijn voor internationale studenten. Houd er rekening mee dat uw aanvraag wordt overwogen voor de eerstvolgende intake. Veel van onze programma's hebben slechts één intake per jaar.

  De meeste programma's zijn First Qualified/First Admitted (FQFA), hoewel sommige competitief zijn.

  Vereisten bekijken

  Wees voorbereid om te bewijzen dat je voldoet aan de toelatingseisen voor het programma waarvoor je solliciteert. Toelatingseisen zijn programmaspecifiek. Alle relevante documenten, inclusief transcripties, moeten worden ingediend bij Saskatchewan Polytechnic . Gescande kopieën van documenten worden geaccepteerd van aanvragers voor een eerste beoordeling. Beoordelaars kunnen eisen dat documenten rechtstreeks van de betrokken instelling(en) worden verzonden of uw originelen. Bereid u voor op het overleggen van een bewijs van wettelijke naamswijziging, indien van toepassing.

  Als uw transcripties in een andere taal dan het Engels zijn, moet u vertaalde documenten overleggen. Als u wilt dat uw documenten in het Engels worden vertaald, raden wij u de Association of Translators and Interpreters of Saskatchewan (ATIS) aan.

  Toelatingsaanbiedingen zijn voor een specifiek programma op een specifieke campus, maar je kunt ervoor kiezen om je aan te melden voor meer dan één programma of campus. Let op: zodra een toelatingsaanbod is geaccepteerd en er een plaats wordt aangeboden voor je alternatieve programma of campus, zijn er kosten verbonden aan het wijzigen van je programma of campus.

  Voldoe aan de Engelse taalvereisten

  De instructietaal bij Saskatchewan Polytechnic is Engels. Internationale studenten moeten een bewijs van Engelse taalvaardigheid overleggen.

  Saskatchewan Polytechnic biedt de IELTS-test aan op onze locaties in Saskatoon en Regina.

  Saskatchewan Polytechnic biedt ook cursussen Engels voor academische doeleinden (EAP). Deze cursussen helpen u de taalvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om van IELTS 4 naar IELTS 6.5 te gaan via een reeks cursussen. U kunt toegang krijgen tot de EAP-cursussen van Saskatchewan Polytechnic , gevolgd door een van de vele Saskatchewan Polytechnic post-secundaire programma's met algemene vereisten voor Engelse taalvaardigheid, die beschikbaar zijn voor internationale aanvragers. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze programma's, komt u automatisch in aanmerking voor EAP door uw IELTS-score op te geven.

  Van toepassing zijn

  Aanvragen openen elk jaar in oktober voor het volgende academiejaar. Voltooi uw aanvraag vóór 1 mei om ervoor te zorgen dat u in aanmerking komt voor programma's die in september beginnen. Als u ervoor kiest om na 1 mei te solliciteren, houd er dan rekening mee dat gecombineerde verwerkingstijden ( Saskatchewan Polytechnic en IRCC) u mogelijk niet genoeg tijd geven om in de herfst met uw studie te beginnen.

  Om uw aanvraag te voltooien, gebruikt u de toepassingsgids en volgt u de vermelde stappen. Internationale aanvragers moeten online solliciteren en met creditcard betalen. De internationale aanvraagkosten bedragen $ 150.

  U kunt alle secties onmiddellijk invullen of terugkeren om ze op uw gemak in te vullen. Klik op Later voltooien om te vertrekken en later terug te keren. Uw informatie wordt verzonden via een beveiligde server en blijft vertrouwelijk totdat u uw aanvraag indient. Pas nadat u uw aanvraag heeft ingediend, zal het personeel van de registratieservice deze beoordelen.

  Nadat u zich heeft aangemeld voor het programma, dient u gescande gekleurde documenten per e-mail in met een voorblad voor indiening van buitenlandse documenten. Gemailde transcripties, inloggegevens en identiteitsdocumenten moeten officieel zijn; dat wil zeggen dat het scans of foto's moeten zijn van originele officiële documenten. Zorg ervoor dat de gescande documenten worden ingediend als onbeveiligde PDF-bijlagen, in kleur zijn en volledig leesbaar zijn. Alle documentatie, indien niet uitgegeven in het Engels, moet notariële vertalingen in het Engels bevatten.

  Een definitieve onvoorwaardelijke beslissing over uw aanvraag kan pas worden genomen als alle officiële documenten, inclusief vertalingen, zijn gecontroleerd en geverifieerd zoals vereist door Saskatchewan Polytechnic . Indiening van niet-officiële documenten wordt geweigerd. Aangesloten college-transcripties komen niet in aanmerking voor toelating; kopieën van transcripties moeten afkomstig zijn van de toekennende instelling.

  Saskatchewan Collaborative Bachelor of Science in Nursing-aanvragers hebben officiële documenten nodig die rechtstreeks door de uitgevende instelling worden verzonden.

  Aanvragers met studies binnen Canadese instellingen zijn verplicht om documenten rechtstreeks van de toekennende instelling te sturen.

  Saskatchewan Polytechnic behoudt zich het recht voor om de originele versie van een toelatings- of identiteitsbewijs te verlangen. U kunt willekeurig worden geselecteerd voor een audit. Als dit gebeurt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld via uw mySaskpolytech-brievenportaal. Als je een internationale student bent, zorg er dan voor dat je de originele versies of gewaarmerkte kopieën van je documenten meeneemt naar Canada om te voorkomen dat je op afstand regelingen moet treffen.

  Als u wordt geselecteerd voor een audit, zorg er dan voor dat documenten die door onze beoordelaars worden gevraagd, zo snel mogelijk worden ingediend via een van de volgende drie methoden:

  • Zorg ervoor dat een origineel document rechtstreeks door de uitgevende instelling per e-mail wordt verzonden voor elektronische transcripties of per post
  • Een voor eensluidend gewaarmerkt afschrift van de vereiste documenten verstrekken, of
  • Dien uw originele documenten in bij uw lokale campus, zoals vermeld in de verzoekbrief. We zullen ervoor zorgen dat je ze zo snel mogelijk terugkrijgt. Zorg ervoor dat uw inzending het volgende bevat:
   • een lijst van de voor de controle bijgevoegde documenten, en
   • uw Saskatchewan Polytechnic identificatienummer.

  Uw aanvraagbesluit

  Voor de meeste Saskatchewan Polytechnic -programma's duurt het 15 werkdagen om uw aanvraag te beoordelen nadat alle vereiste documentatie is ingediend. U wordt per e-mail door Saskatchewan Polytechnic geïnformeerd over hoe u de beslissing van uw aanvraag ontvangt via onze mySaskPolytech-portal.

  Als je wordt geaccepteerd, moet je binnen 30 dagen (of minder) een niet-restitueerbare aanbetaling van CAD 10.000 betalen om je zitplaats veilig te stellen. Het kan ook zijn dat u in die periode een deel van het lesgeld moet betalen. Houd er rekening mee dat betalingsbewijzen naar uw Saskatchewan Polytechnic -mailadres worden verzonden.

  Toepassen op immigratie, vluchtelingen en burgerschap Canada (IRCC)

  Een internationale student is een bezoeker van Canada die wettelijk is toegestaan om in Canada te studeren in overeenstemming met de Canadese immigratiewet. Kijk voor meer informatie over studeren in Canada, studievergunningen of visa op de webpagina Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC).

  Tijdens je verblijf

  Controleer de informatie, inclusief de verlengingsdatum van uw paspoort, nogmaals op juistheid. Plan indien nodig voor verlenging tijdens uw verblijf.

  Alle campussen houden huisvestingsregisters bij om studenten te helpen bij het vinden van woonruimte. U kunt ook overwegen om bij een Canadees gezin te verblijven via het Canada Homestay Network.

  Collegegeld en vergoedingen

  Je wordt gevraagd om binnen 30 dagen (of minder) een niet-restitueerbare borg van CAD 10.000 te betalen om je zitplaats veilig te stellen. De rest van het lesgeld en de kosten zijn verschuldigd wanneer je met je studie begint op Saskatchewan Polytechnic . Bekijk uw betalingsmogelijkheden als u zich in het buitenland bevindt. Als u eenmaal in Canada bent, bekijk dan uw opties. Houd er rekening mee dat ontvangstbewijzen binnen 5 werkdagen na ontvangst van een betaling naar uw Saskatchewan Polytechnic -e-mailaccount worden verzonden.

  Als je ervoor kiest om je terug te trekken uit een programma, moet je een opnameverzoek indienen. Sask Polytech zal het collegegeld (minus de niet-restitueerbare borgsom) binnen vier tot zes weken terugbetalen.

  Beurzen en financiering

  Studentenprijzen

  Bij Saskatchewan Polytechnic doen we er alles aan om academisch succes te erkennen en een financiële impuls te geven aan degenen die dit het meest nodig hebben. Beurzen, onderscheidingen en beurzen zijn een geweldige manier om u extra financiële steun te bieden, uw netwerk uit te breiden en uw cv te verbeteren door uw harde werk en toewijding aan uw studie te tonen. Terwijl u investeert in uw toekomst, laten wij in u investeren!

  Award-ontvangers worden gewoonlijk geselecteerd op basis van financiële behoefte, academische prestaties of, heel vaak, een combinatie van beide. Selectiecriteria kunnen ook de betrokkenheid van vrijwilligers of leidinggevenden in uw gemeenschappen en scholen omvatten.

  Dankzij de vrijgevigheid van donateurs en alumni verstrekt Saskatchewan Polytechnic elk schooljaar maar liefst $ 2 miljoen aan studentenprijzen.

  Toepassingsdata

  Studentenprijzen kunnen worden aangevraagd tijdens de onderstaande periodes. Gedurende het jaar kunnen er nieuwe onderscheidingen worden toegevoegd. (*Deze data zijn onder voorbehoud.)

  Studentenprijzen die beschikbaar zijn op de aanmeldingsdata zijn voor studenten die in het academiejaar 2022-2023 naar school gaan.

  Algemene toepassingsdata

  Applicatie cyclusOpeningsdatumSluitingsdatum
  Zomer15 mei31 juli
  Val15 september15 november
  Winter10 januari15 februari
  Leertijd1 september30 juni
  Basisonderwijs voor volwassenen - campus Saskatoon1 maart31 mei

  Algemene informatie

  • Studenten moeten zijn ingeschreven voor een programma op een Sask Polytech-campus in Moose Jaw, Prince Albert, Regina of Saskatoon om prijzen aan te vragen. Voordat u studentenprijzen aanvraagt, moet u beschikken over:
   • Een student-ID-nummer van Sask Polytech
   • U heeft een toelatingsaanbod ontvangen en uw zitplaatsstorting betaald
  • Tenzij anders vermeld, moet je voltijds ingeschreven zijn (minimaal 60% studielast) of 40% studielast voor studenten met een functiebeperking.
  • Sask Polytech heeft een uitgebreid Education Equity-programma en equity-groepen omvatten:
   • Mensen van inheemse afkomst
   • Mensen met een of meer handicaps
   • Leden van zichtbare minderheidsgroepen
   • Vrouwen in handel of technologie (WITT)

  Neem contact op met Enrollment Services als u zelf wilt aangeven in een equity-groep.

  • Sask Polytech biedt ook prijzen voor internationale studenten.
  • Bevestig dat uw vaste adres correct is om er zeker van te zijn dat als een cheque wordt verzonden, deze naar het juiste adres gaat. Als u gaat verhuizen, werk dan uw adres bij op mySaskPolytech.
  • Uw sofinummer (SIN) moet in ons bestand staan om uw inkomstenbelastingformulieren (T2202) en T4A, indien van toepassing, te ontvangen. Studenten moeten het beveiligde online formulier gebruiken dat toegankelijk is via mySaskPolytech om hun SIN in te dienen. Om uw SIN in te dienen, volgt u de link onder het kopje Inschrijvingsservices, "SIN-updates".

  Noodfinanciering

  Saskatchewan Polytechnic heeft noodbeurzen beschikbaar om studenten te helpen die op een kritiek moment tijdelijke en dringende financiële hulp nodig hebben. Als je in nood bent, raadpleeg dan een studentendecaan of een inheemse studentenadviseur om je behoeften te bespreken.

  Extra mogelijkheden voor prijzen, financiering en beurzen

  Naast de online applicatie zijn deze prijzen en beurzen beschikbaar:

  Farm Credit Canada Aboriginal Student Fund-aanvraag

  Subsidies zijn beschikbaar tot $ 1.000.

  Geschiktheidscriteria:

  • Voltijds ingeschreven zijn in een van de volgende programma's:
   • Zakelijk - Jaar 1 of 2 op de campus van Sask Polytech Moose Jaw
   • Computernetwerktechnicus op de campus van Sask Polytech Regina
   • Interactief ontwerp en technologie - Jaar 1 of 2 op de campus van Sask Polytech Regina
   • Kantooradministratie op de campus van Sask Polytech Regina
  • Moet van zelfverklaarde Aboriginal afkomst zijn (inclusief Status/Verdrag Indiaan, Niet-Status Indiaan, Métis en Inuit) en documentatie van afkomst verstrekken.
  • Kan in het huidige academische jaar geen Farm Credit Canada Aboriginal Student Assistance Grant hebben ontvangen.
  • Studenten moeten een uitleg van één of twee alinea's toevoegen over hoe het geld zal worden besteed.

  Selectiecriteria:

  Financiële behoefte (100% weging)

  • Alle aanwendingen voor de financiering worden overwogen; de voorkeur gaat echter uit naar de volgende behoeften: laptops, buspassen, eten en kleding.
  • Studenten moeten een inheemse studieadviseur ontmoeten om hun aanvraag in te dienen.

  Sask Polytech Faculteitsvereniging Award

  Deadline: 31 juli 2022.

  Geschiktheidscriteria:

  Om in aanmerking te komen voor een Sask Polytech Faculty Association Award, moet een student:

  • Voltijds ingeschreven zijn voor een programma van 20 weken of langer bij een geaccrediteerde post-secundaire instelling in Canada anders dan Saskatchewan Polytechnic .
  • ten laste zijn van een lid van de Saskatchewan Polytechnic Faculty Association (SPFA), zoals gedefinieerd in het uitgebreide gezondheidsplan: personen die in aanmerking komen, zijn ofwel uw echtgeno(o)t(e) of echtgeno(o)t(e), en elk ongehuwd kind, stiefkind of kind dat onder de wet valt 22 jaar of jonger dan 25 jaar als u voltijds naar een geaccrediteerde onderwijsinstelling, hogeschool of universiteit gaat. Een persoon ten laste die buiten Canada en de Verenigde Staten van Amerika woont, komt niet in aanmerking.
  • Eerdere ontvangers van een SPFA-prijs komen niet in aanmerking.

  Dien uw ingevulde aanvraagformulier per e-mail in.

  Sask Polytech Student Innovation en Student Outstanding Citizenship Awards

  Student Services reikt met trots de jaarlijkse Saskatchewan Polytechnic Student Innovation and Outstanding Citizenship Awards uit. De nominatieperiode voor het studiejaar 2021-2022 loopt van 4 januari - 18 maart 2022 om 16.00 uur

  Regering van Saskatchewan - Beurzen, beurzen en beurzen

  Er zijn verschillende zoekmachines en websites die u kunnen helpen bij het vinden van beurzen en beurzen die niet door Saskatchewan Polytechnic worden beheerd.

  Locaties

  • Saskatoon

   Idylwyld Drive North,1130, S7K 3R5, Saskatoon

   • Moose Jaw

    Saskatchewan Street West,600, S6H 4R4, Moose Jaw

    • Regina

     Wascana Parkway,4500, S4P 3A3, Regina

     • Prince Albert

      10 Avenue East,1500, S6V 7S3, Prince Albert

      • Saskatoon

       Saskatoon, Canada

       Chat with students

       Vragen