Keystone logo
Sarum College MA in christelijke spiritualiteit
Sarum College

MA in christelijke spiritualiteit

Salisbury, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De MA wordt in deeltijd afgerond over een periode van minimaal twee jaar en maximaal vijf jaar. Studenten aan het Sarum College voltooien het diploma meestal binnen drie jaar (twee jaar voor het onderwezen gedeelte en nog een jaar voor het proefschrift). Studenten die zes onderwezen modules en een onafhankelijke studie (180 studiepunten) naar tevredenheid voltooien, behalen een MA toegekend door de Universiteit van Winchester. Studenten die naar tevredenheid drie onderwezen modules (60 studiepunten) voltooien en verlaten, behalen een postgraduaatcertificaat. Studenten die zes onderwezen modules (120 studiepunten) naar tevredenheid voltooien en verlaten, behalen een postdoctoraal diploma.

Alle aangeleerde modules zijn 20 studiepunten waard. Van de studenten wordt verwacht dat ze de twee kernmodules (verplicht) en vier optionele modules voltooien. Dit kan een module uit een ander Sarum MA-programma zijn.

KERNMODULE 1 - Fundamenten en vormen van christelijke spiritualiteit (20 studiepunten) De module laat studenten kennismaken met de aard van spiritualiteit in de christelijke traditie tot het einde van de achttiende eeuw. Het onderzoekt verschillende spirituele tradities binnen het christendom en stelt studenten in staat deze in hun historische en filosofische context te plaatsen. Studenten zullen zich bewust worden van de problemen die we tegenkomen bij interpretatiekwesties bij het omgaan met klassieke spirituele teksten en zullen worden aangemoedigd om een reeks interpretatiemethoden toe te passen op de teksten waarin ze zullen worden geïntroduceerd.

KERNMODULE 2 - De aard van hedendaagse spiritualiteit (20 studiepunten) De module laat studenten kennismaken met de aard van spiritualiteit in de christelijke traditie van de negentiende eeuw tot heden. Studenten zullen de proliferatie van christelijke spiritualiteit in deze periode onderzoeken en de impact van moderniteit, postmoderniteit, feminisme en politieke theologie op hedendaagse opvattingen over christelijke spiritualiteit overwegen. Studenten zullen ook de steeds meer interdisciplinaire aard van academische reacties op christelijke spiritualiteit onderzoeken (met betrekking tot literatuur, psychologie, film, enz.) En de mate waarin deze de taxonomie van de discipline uitbreiden. OPTIONELE MODULES De MA in christelijke spiritualiteit aan het Sarum College biedt een uitgebreid scala aan optionele modules. Elke module wordt om het jaar uitgevoerd en de data van de optionele modules zullen twee jaar van tevoren beschikbaar zijn om studenten te helpen bij het plannen van hun studieprogramma.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen