Keystone logo
Sapienza University of Rome Master's Degree in Atmosferische Wetenschap en Technologie voor Meteorologie & Klimaat
Sapienza University of Rome

Master's Degree in Atmosferische Wetenschap en Technologie voor Meteorologie & Klimaat

Rome, Italië

2 Years

Engels

Full time

29 Jul 2024

Oct 2024

EUR 1.500 / per year *

Op de campus

* collegegeld voor onze bachelor- en masterprogramma's is € 700-1200 / jaar, afhankelijk van het land van verblijf

Invoering

De Laurea Magistrale in Atmospheric Science and Technology (LMAST) is een Master of Science (MSc) in de Physics class (LM-17), georganiseerd als een internationaal interuniversitair programma, gezamenlijk voorgesteld door de Sapienza University of Rome en University of L 'Aquila . Het unieke aan het LMAST-programma is om masterstudenten op te leiden met solide kennis en specifieke vaardigheden op het gebied van de atmosferische wetenschap vanuit een natuurkundig en technisch perspectief.

LMAST4MC is nauw verbonden met onderzoeks- en innovatieactiviteiten in de Italiaanse en internationale arbeidsmarktcontext met betrekking tot agrometeorologie, risicobeheer, transport, klimaatadaptatie, civiele bescherming, hernieuwbare energie en energiebeheer.

De LMAST4MC-afgestudeerde kan de Verklaring van leercurriculumconformiteit verkrijgen met Aanbeveling 1083 van de Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) "Gids voor de implementatie en onderwijs- en trainingsnormen in meteorologie en hydrologie", officieel goedgekeurd door de Nationale Permanente Vertegenwoordiger van de WMO.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen