Keystone logo
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Invoering

Geleid door een sterke toewijding aan academische uitmuntendheid en dienstverlening aan de samenleving, leidt de School of Education and Counseling Psychology aan de Santa Clara University mededige, competente en ethische professionals die zich inzetten voor zinvolle en ondersteunende betrokkenheid bij diverse mensen, scholen en gemeenschappen die zijn gebouwd op basis van Onze kernwaarden.

Wie we zijn

Wie we zijn

U heeft ons gevonden omdat u geïnteresseerd bent in een verschil in de wereld: U wilt een positief effect hebben op kinderen, gezinnen, individuen en uw gemeenschap. U bent op een of andere manier geroepen tot onderwijs of begeleiding en we geloven dat onze programma's de ideale plek zijn om deze interesses te verkennen, uw vaardigheden, begrip en kennis te verdiepen en een nieuwe loopbaan aan te gaan.

Wij nodigen u uit om onze MA-programma's in Counseling Psychology, Teacher Education, Educational Leadership en Interdisciplinair Onderwijs te verkennen, evenals de mogelijkheden die beschikbaar zijn via het Center for Professional Development en Jerry Smith's Coaching for Life Academy. Op veel gebieden van onderwijs hebben we programma's speciaal aangepast aan katholieke opvoeders, alsmede voor publiek, charter en onafhankelijke schoolstudenten.

Bij de Santa Clara University zijn we missie en waarden gedreven. In ons werk worden we geïnspireerd door de jesuitstradities van:

Onderwijzen mannen en vrouwen voor anderen Ons doel is niet alleen om u een opleiding te geven, maar ook om u te inspireren om dat onderwijs te gebruiken in de dienst van anderen.

Kweek leiderschap met een doel Wij zullen u helpen bij het ontwikkelen van uw leiderschapscapaciteit in welk veld u zich nastreeft, maar de jeugdleiderschap is gericht op het maken van de wereld een betere plaats.

Intellectuele diepte en uitdaging We zullen u intellectueel uitdagen om nieuwe ideeën en standpunten te verkennen en nieuwe manieren te leren kennen om de wereld om u heen te kijken.

"Cura Personalis" of "Educatie van de hele persoon" Terwijl u intellectueel uitdagen, richten wij ons ook op het opleiden van de hele persoon, met individuele aandacht voor de behoeften van studenten en een waardering van wat we allemaal voor ons werk brengen.

Wij zijn toegewijd aan het betalen van de raciale en etnisch diverse Bay Area op manieren die zinvol en effectief zijn. Ons programma voor Latino Counseling is uniek en stelt de leerlingen van de Counseling Psychology in staat om gespecialiseerde kennis op te doen om diverse gemeenschappen beter te bedienen. Evenzo stelt onze samenwerking met de Stichting voor Latijns-Amerikaans onderwijs en de beschikbaarheid van opleidingscursussen op onze campus in East San Jose studenten de kans om te leren over het onderwijzen in het kader van diverse hoog effectieve charterscholen gericht op de behoeften van een gemeenschap die niet altijd goed geserveerd is In het onderwijs.

We zijn enthousiast over het werk dat onze faculteit en studenten hier doen aan de School of Education and Counseling Psychology. Je bent lid van een gemeenschap van geleerden, leerkrachten en advocaten, wiens inzet voor sociale rechtvaardigheid en een positieve impact kan in al hun werk worden gezien. Bij de Santa Clara University bieden wij u de gelegenheid om te onderzoeken hoe counseling psychologie en educatie een middel kan zijn om levens, organisaties en gemeenschappen in een breed scala aan contexten te verbeteren.

Wij nodigen u uit om onze studieprogramma's en de mogelijkheden die u hier bij SCU biedt, te verkennen. Graaf rond op de website; Bel en vraag vragen; Kom naar een informatie sessie, of bezoek een les in de sessie. Kom bij ons!

Missie & Visie

Geleid door sterke inzet voor academische uitmuntendheid en dienstverlening aan de samenleving, onderwijst de School of Education and Counseling Psychology aan de Santa Clara University mededogenlijke, competente en ethische professionals die zich inzetten voor zinvolle en ondersteunende betrokkenheid bij diverse mensen, scholen en gemeenschappen.

Kernwaarden

  1. Academische Uitmuntendheid Door Betrokken Onderwijs en Leer
    Wij zijn ervan overtuigd dat het bevorderen van kennis, theorie, onderzoek en toepassing wordt vergemakkelijkt door actieve en verloofde leer- en leerpraktijken gericht op de ontwikkeling van de professionele bekwaamheid, het geweten en de medeleven van de studenten.

Onderwijs van de hele persoon (Cura Personalis)
Wij geloven dat er zinvol uitgebreid leren plaatsvindt wanneer het leren van studenten omvat en integreert zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling in dienstverlening aan de mensheid. We geloven ook dat het leren constant is en verder gaat na afstuderen en verder. Deze aanpak ondersteunt een open en welkom respect voor alle religieuze en filosofische tradities en is afgeleid van de eeuwenoude jezuïeten educatieve missie en katholieke identiteit. Multiculturalisme en Social Justice
Wij geloven dat het onderwijs verrijkt wordt door mensen uit alle achtergronden te waarderen (bijv. Geslacht, ras, etniciteit, seksuele geaardheid, nationaliteit, taal, cultuur, religie, economische status, leeftijd, vermogen, etc.). Bovendien zijn we toegewijd om te bedienen en te pleiten voor ondervertegenwoordigde, onderbediende en ontheemde bevolkingen lokaal en globaal. Innovatief Onderwijs voor geweten en medeleven
Om te voldoen aan de behoeften van diverse leerlingen en om personen, scholen en gemeenschappen het meest effectief te bereiken, pleiten we voor het feit dat het onderwijs moet innoveren en verder gaan dan standaard praktijken door gebruik te maken van cutting-edge technologieën en pedagogische benaderingen.


Locaties

  • Santa Clara

    Santa Clara University School of Education and Counseling Psychology Guadalupe Hall 455 El Camino Real, 95050, Santa Clara

Vragen