Keystone logo
Sanitas University Foundation (Fundación Universitaria Sanitas (UNISANITAS))

Sanitas University Foundation (Fundación Universitaria Sanitas (UNISANITAS))

Sanitas University Foundation (Fundación Universitaria Sanitas (UNISANITAS))

Invoering

De Sanitas University Foundation (UNISANITAS), is een autonome en non-profit educatieve entiteit die de uitgebreide opleiding van gezondheidswerkers nastreeft, en van andere gebieden en velden die bijdragen aan de ontwikkeling en het concurrentievermogen van het land, in de academische orde, wetenschappelijk, technologisch en menselijk.

Het vormt op zichzelf een academische gemeenschap waarvan de leden zich op een vrije, autonome en verantwoordelijke manier inzetten voor de systematische zoektocht naar de waarheid, op alle kennisgebieden.

Het bevordert integratie, samenwerking en interdisciplinariteit met nationale en buitenlandse entiteiten om het land te voorzien van significante, relevante en sociaal geldige bijdragen voor zijn concurrentievermogen. Daartoe moedigt het het zoeken naar excellentie aan bij de ontwikkeling van zijn inhoudelijke functies, waardeert het onderwijs en onderzoek als doorslaggevende bemiddelaars in de beroepsopleiding; beschouwt onderzoek als een toewijding aan academische eerlijkheid met zijn omgeving, en daarom heeft de projectie van de gemeenschap een diepe ethische inhoud.

Bij de efficiënte ontwikkeling van haar management heeft het een werkteam in dienst dat bestaat uit hoogopgeleide en professionele, ethisch en sociaal geëngageerde mensen met institutionele doelstellingen.

Locaties

  • Bogotá

    Calle 22b,No. 66 – 46, 111321, Bogotá

    Vragen