Keystone logo
Sangji University

Sangji University

Sangji University

Invoering

Sangji University is een democratische universiteit waar de democratie als een rivier overstroomt.

Sangji University is een bijzondere universiteit gedreven door studenten.

Sangji University is een educatieve gemeenschap waar wetenschap, denken, leven, jeugd en de toekomst naast elkaar bestaan.

De reden waarom universiteiten anders zijn dan bedrijven, is dat ze het algemeen belang van het land en de samenleving nastreven. De reden waarom universiteiten anders zijn dan hagwons, is dat ze de waarheid onderzoeken die verder gaat dan de eenzijdige overdracht van kennis. De reden waarom universiteiten anders zijn dan overheidsbureaucratieën, is dat ze onbeperkte vrijheid nastreven buiten de muren van regels. Sangji University heeft het publieke belang, de waarheid en de vrijheid.

Sangji is een universiteit waar je alles kunt bereiken wat je maar kunt bedenken.

Sangji University loopt over van academische vrijheid en vrijheid van denken. Sangji University heeft een intellect dat nadenkt over de samenleving die verder gaat dan het individu en denkt aan de verre toekomst van het land. Sangji University heeft een droom. Bovenal is Sangji University een hal van democratie waar democratie overal in Korea levend en levendig kan worden ervaren. Sangji University , met een geschiedenis van 62 jaar, is een levend veld van onderwijsdemocratie in Korea.

Locaties

  • Wonju-si

    Wonju-si, Zuid-Korea

    Opleidingen

    Vragen