Keystone logo
San Diego State University MSc in bio-engineering
San Diego State University

MSc in bio-engineering

San Diego, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 30.760 *

Op de campus

* standaardkosten voor inwoners van Californië die buiten de campus wonen

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Science-graad in Bioengineering, aangeboden door de afdeling Werktuigbouwkunde, biedt studenten zowel een terminale professionele graad om de biotechnologie- en medische apparatenindustrie te betreden, als voorbereiding op verdere studie in bio-engineering, leidend tot de Doctor of Engineering of Ph. D. rang. Kandidaten moeten in het bezit zijn van een bachelordiploma in een technische richting met een sterke basis in natuurkunde en wiskunde. De opleiding biedt drie tracks in biomechanica, biomaterialen en bio-instrumentatie, zoals hieronder beschreven.

Het programma van de student wordt voorbereid in overleg met en goedgekeurd door de afgestudeerde bio-ingenieursadviseur. Studenten volgen een "kern" van cursussen die nodig zijn voor hun specialisatie, en aanvullende cursussen en keuzevakken.

Studenten zonder voorafgaande vereisten voor de vereiste vakken moeten mogelijk extra vakken volgen buiten de 30 eenheden die nodig zijn voor de graad.

Alle vereisten voor de masteropleidingen moeten binnen zes opeenvolgende kalenderjaren na de eerste inschrijving zijn voltooid.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MSc in industriële en technische chemie
  • Gliwice, Polen
 • MSc in Advanced Chemical Engineering
  • Cranfield, Verenigd Koninkrijk
  • Online
 • Master of Science in de chemische industrie
  • Prague, Tsjechië