Keystone logo
Saint Petersburg University Masterstudies in Europese samenlevingen
Saint Petersburg University

Masterstudies in Europese samenlevingen

Saint Petersburg, Rusland

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

RUB 304.200 / per year *

Op de campus

* Het collegegeld 2022/2023 wordt uiterlijk 1 juni 2022 op de officiële SPbU-website gepubliceerd. De kosten van onderwijs op de plaatsen op contributiebasis voor internationale studenten in 2021/2022 bedragen 304200 roebel per jaar. de volledige du

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Opleidingsniveau : Master programma

Type instructie : Voltijds

Duur: 2 jaar

Voertaal: Engels

Voordelen van het programma

  • Het programma 'Studies in European Societies' richt zich op studenten die geïnteresseerd zijn in multidisciplinaire studie van sociale, economische, politieke en culturele veranderingen in moderne westerse samenlevingen.
  • MA 'Studies in European Societies' is het resultaat van een samenwerking tussen de SPbU en de Universiteit van Bielefeld (Duitsland) met de steun van de Duitse Academische Uitwisselingsdienst (DAAD) en het Centrum voor Duitse en Europese Studies. Het richt zich op moderne ontwikkelingstrends van Europese landen, waaronder de Europeanisering van de politiek, transformatie van het Europese marktsysteem, veranderingen in sociale praktijken en Europese culturele differentiatie.
  • Een aantal cursussen van het programma 'Studies in European Societies' wordt gegeven door vooraanstaande internationale experts van vooraanstaande universiteiten en onderzoekscentra van Duitsland en andere Europese landen.
  • SPbU-diploma en een internationaal certificaat van de Universiteit van Bielefeld (Duitsland).
  • Studenten hebben de mogelijkheid om multidisciplinaire vergelijkende studies van de Russisch-Europese ruimte uit te voeren als onderdeel van internationale professionele en academische netwerken.

Programma resultaat

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen