Keystone logo
Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Saint Mary’s University

Invoering

165476_SMU_Logo_4C.png

Saint Mary's University , gelegen in de levendige stad Halifax, is de thuisbasis van een diverse en inclusieve gemeenschap van meer dan 7.500 docenten, medewerkers en studenten, en beschikt over een wereldwijd verbonden netwerk van meer dan 50.000 alumni. We inspireren en verbreden al meer dan 200 jaar geesten. Tegenwoordig is het dankzij onderzoeksexcellentie en unieke programma's de op één na grootste onderzoeksuniversiteit van Nova Scotia, gemeten naar onderzoeksinkomsten. Saint Mary's University is de thuisbasis van een van Canada's toonaangevende business schools, een bètafaculteit die algemeen wordt erkend vanwege haar baanbrekende onderzoek, een uitgebreide en innovatieve faculteit voor kunst en een levendige faculteit voor Graduate Studies and Research.

Hier is een sterk gemeenschapsgevoel, betrokken docenten en studenten, ondernemersgeest en innovatief onderzoek te zien in de gemeenschappen die onze campus omringen. Onze studenten, onderzoekers en docenten delen de wens om een positief verschil te maken en waarde te creëren in de wereld.

Top 5 redenen om Saint Mary's University te kiezen

1. Een rijke ondersteunende gemeenschap

De campus bevindt zich in een enkel, prachtig stadsblok. Je zult snel een zinvolle band opbouwen met andere studenten en je op je gemak voelen in je nieuwe huis. Wanneer u zich verzorgd voelt, kunt u meer bereiken.

Voor studentengezinnen, afgestudeerde studenten en andere in aanmerking komende personen biedt Saint Mary's University met één of twee slaapkamers. Bovendien biedt het omliggende South End van Halifax een overvloed aan studentenhuisvestingsmogelijkheden in een levendige stedelijke omgeving. Hier ben je dicht bij de campus, de binnenstad, groene ruimten en het geweldige lokale leven. Ga voor informatie over de maandelijkse huurtarieven van Family en Graduate Housing naar: smu.ca/campus-life/family-and-graduate-housing.

2. Hoogleraren die u kennen

Met een gemiddelde introductieklasse van slechts 40, voel je je niet alleen verbonden met andere studenten, maar kun je ook je professoren leren kennen. Met toegang tot professoren die geven om je academische prestaties en je toekomst, heb je het soort persoonlijke ondersteuning dat een verschil maakt.

3. Leren door te doen

Bij Saint Mary's geloven we dat studenten beter en sneller leren als ze de theorie aan het werk zetten in de echte wereld. Daartoe bieden we ervaringsgerichte leermogelijkheden, labo's, co-op, (stages in alle faculteiten), reizen naar het buitenland en echte onderzoeksmogelijkheden.

4. Een schat aan onderzoeksmogelijkheden

Als u een stap verder gaat in uw academische carrière, bladert u door de vele mogelijkheden voor graduate programma die wij bieden (waarvan er vele uniek zijn in de regio).

5. De traditie van academische excellentie

Ongeveer 98% van onze full-time professoren hebben hun Ph.D., dat is meer dan elke andere universiteit in de provincie. Deze ervaren professoren brengen hun diepgaande ervaring naar de klas, voor uw voordeel, en onze rijke gemeenschap van alumni brengt de echte wereld naar u. Als je ooit een helpende hand nodig hebt, staan academische ondersteuning, gezondheid, carrière en hulp bij opnames voor je klaar.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Halifax Regional Municipality

    Robie Street, 923, B3H 3C3, Halifax Regional Municipality

Vragen