Keystone logo
Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Sulkhan-Saba Orbeliani Teaching University

Invoering

De prioriteit van Sulkhan-Saba Orbeliani University ( sabauni ) is het creëren van een academische omgeving die geschikt is voor de persoonlijke interesses en capaciteiten van studenten en die harmonisch is voor hun intellectuele en persoonlijke ontwikkeling. Dienovereenkomstig bereiden we zeer competitieve specialisten voor die zijn begiftigd met moderne theoretische en praktische kennis, die met hun levensstijl en succesvolle carrière bijdragen aan de vorming van een democratische, ethische en verantwoordelijke gemeenschap.

Onze programma's, die voldoen aan moderne normen, zullen studenten grondige kennis bieden op verschillende professionele gebieden, diepe interesse wekken in hun intellectuele ontwikkeling, kritisch denken en communicatieve vaardigheden om hen bij te staan in hun toekomstige sociale en professionele leven.

De missie van de universiteit is om onderwijs, leren en onderzoek in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen op lokaal en internationaal niveau te bieden, gebaseerd op de principes van menselijke waardigheid en vrijheid, om culturen en generaties dichter bij elkaar te brengen, en om de samenleving te ontwikkelen.

Er zijn 6 bachelor (rechten, toerisme, business, business (eng), internationale betrekkingen, theologie) en 3 master (rechten, theologie, business) programma's aan de Sulkhan-Saba Orbeliani University. Ze zijn allemaal geaccrediteerd. De universiteit geeft diploma's af met staatserkenning.

Locaties

  • Tbilisi

    Kalistrate Kutateladze Street,3, , Tbilisi

    Vragen