Keystone logo
S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

S. P. Jain Institute of Management and Research (SPJIMR)

Invoering

Onze filosofie

Onze leidende filosofie

De Filosofische pijlers waarop rust het bouwwerk van educatieve pedagogie en ontwikkeling SPJIMR zijn

Beïnvloeden Practice Het bevorderen van de groei value-based Beïnvloeden Practice

De initiatieven en innovaties op SPJIMR streven naar praktijken in de branche beïnvloeden en daarom een ​​deelnemer opnieuw vormgeven van de natie. Het leren ingezogen door middel van een flexibel en veelzijdig curriculum ontwikkelt zich in de studenten, niet alleen de capaciteit voor analyse en oordeel, maar ook een aangeboren vermogen om betrekking hebben op sociale problemen en dan putten uit hun eigen middelen voor inzicht en actie.

Het bevorderen van de groei value-based

SPJIMR verkondigt dat mensen nodig hebben om de juiste mix tussen de zorg op te bouwen voor hun eigen welzijn en sociale goed. Aldus het instituut stimuleert de ontwikkeling van een coöperatie vooruitzichten dat de waarde van het delen en wederzijds respect herkent. Dit wordt benadrukt in het curriculum door middel van praktische ervaringsleren als voorbeeld.

De andere principes, die ons werkgebied zijn- begeleiden

Maatschappelijke relevantie en responsiviteit - SPJIMR wil integreren binnen haar management curriculum strategieën voor innovatieve zakelijke praktijken en maatschappelijke waarde door de integratie van maatschappelijk verantwoord ondernemen programma's. Samenwerking en Samenwerking - De komst van de globalisering heeft gebracht in zijn kielzog een verhoogde samenwerking voor verhoogde sociale, economische en ecologische voordelen. Door gezamenlijke inspanning, is het mogelijk om optimaal gebruik van de beperkte middelen, wat leidt tot meer passende en relevante zakelijke praktijken. SPJIMR pleit sterk gezamenlijke inspanningen voor het bereiken van hoger dan normaal rendement uit investeringen. Netwerken - Als Management Institute, SPJIMR moedigt haar functioneren binnen een bredere sociale en culturele omgeving met een nadruk op kritische sociaal-economische processen die de vormgeving van het hedendaagse bedrijfsleven. SPJIMR streeft ernaar om deze verschillende percepties en eisen samensmelten met het oog op een meer relevante en belangrijke management onderwijs voor India te genereren. In dit opzicht SPJIMR probeert te worden gezien als een belangrijke trendsetter in het beheer van het onderwijs van vandaag.

Zichzelf geloven om een ​​deel van een grotere inspanning, SPJIMR stimuleert leren door imbibing van

De beste en nieuwste wereldwijde zakelijke praktijken Wereldwijd erkende instituten uit de hele wereld De inspanningen van Indiase bedrijfsleven in hun zoektocht naar groei, productiviteit en kwaliteit Ideologieën van hoogbegaafden die milieubewuste Westerse efficiëntie en Oost-ethos Leadership Development Program

SPJIMR gelooft in het bouwen van bruggen naar de toekomst door middel van synergetische inspanning samen met de industrie aan wie het voelt rekenschap en verantwoording, en wie het dient met een diepe betrokkenheid.

Mission Statement

Onze missie is om te beïnvloeden de praktijk en het bevorderen van de groei-waarde gebaseerd is. Onze studenten zullen herkennen, begrijpen en handhaving van de maatschappelijke relevantie van zakelijke beslissingen, ook binnen de achtergestelde delen van de samenleving.

Wij handhaven deze missie, omdat we erkennen onze twee rollen - als een verantwoordelijk lid van de Bharatiya Vidya Bhavan en als een responsieve lid van de Indiase maatschappij in het algemeen - en naar onszelf kijken in een bredere context als een 'Beyond MBA' instelling.

We zullen onze missie te volbrengen door middel van: (a) leerling-centric pedagogie die houdingen, waaronder spiritualiteit, en vaardigheden zo veel kennis zal benadrukken; (b) het blootstellen van studenten om op waarde gebaseerde groei in achtergestelde delen van onze gemeenschappen; (c) synthese - in onze intellectuele bijdragen en curriculum - van concurrentie-gebaseerde westerse efficiency en samenwerking centraal oostelijke ethos; en (d) intellectuele bijdragen die gericht zijn op het beïnvloeden van de praktijk.

In onze studenten, herkennen we een aanleg en bereidheid om een ​​dader de eerste te zijn. Wij benadrukken ook de gevoeligheid voor de sociale voetafdruk van zakelijke activiteiten en de rol van spiritualiteit in een evenwichtige benadering van besluitvorming.

In onze faculteit leden, herkennen we een verbintenis tot het leveren van uitstekende leerling-centric pedagogie door gebruik te maken van de persoonlijke, residentiële karakter van onze programma's. We vragen hen ook om te creëren en kennis gericht op het beïnvloeden van de praktijk te verspreiden.

Als een gemeenschap, zullen we deze doelstellingen door middel van integriteit, zelf verantwoordelijkheid, professionele discipline en hard werken te realiseren. Wij waarderen operationele vrijheid en handhaven een ondernemende, wendbaar, flexibel, en collaboratieve cultuur.

Overzicht

SPJIMR biedt de unieke mogelijkheid om zaken te bestuderen waar de toekomst van de wereldwijde business is in het hart van India, in het centrum van de financiële hoofdstad van de economie, de plaats waar de investeringen groeien, waar de vraag stijgt en waar de bedrijven zich klaar voor een snellere groei, kunnen de studenten zakelijke studeren en te leren van de markt.

SPJIMR is waarschijnlijk het best gelegen instelling in het hart van de stad Mumbai, het financiële centrum van India met sterke banden met de industrie. Dit wordt weerspiegeld in de gereed acceptatie van onze afgestudeerden in de industrie en vertaalt naar onze superieure plaatsing prestaties.

Daarnaast SPJIMR twee jaar PGDM programma biedt de mogelijkheid om de praktijk als onderdeel van de gehele levering van de cursussen op het gebied van projecten, stages, gastcolleges en de industrie gesponsord cursussen.

Gelegenheid om laatste semester studeren in top van de Amerikaanse B-scholen

De grote ticket kans die het programma biedt voor internationale studenten is een feit dat ze kunnen gaan en studeren hun laatste semester in een van de beste internationale scholen tijdens de val. Zo kunnen de deelnemers gaan en doen een volledige semester in een school als de Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University, USA, Krannert School of Management, Purdue University, USA, Eli Broad College of Business, Michigan State University, USA , Universiteit van Maryland, USA en Schulich School of Business, York University, Canada.

Studenten zijn klaar om op een laatste semester internationaal nadat ze moeten nemen

Bestudeerde de realiteit van een opkomende economie Voltooide alle fundamentele cursussen in het eerste jaar Voltooide een maatschappelijke stage tijdens de zomers Voltooide de specialisatie cursussen in het derde semester

Carrièremogelijkheden in top wereldwijde bedrijven

Afgestudeerden met een diepgaande kennis van en de blootstelling aan India kan spannende rol in de wereldwijde bedrijven die op zoek zijn om voort te bouwen op het India kans te vinden.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Mumbai

    S.P.Jain Institute of Management & Research Munshi Nagar, Dadabhai Road Andheri West, 400 058, Mumbai

    Vragen