Keystone logo
Rutgers School of Engineering

Rutgers School of Engineering

Rutgers School of Engineering

Invoering

Introductie tot Rutgers University-New Brunswick School of Engineering

Bij Rutgers School of Engineering zijn onze afgestudeerde studenten waardevolle partners in onderzoek, instructie en outreach. We bieden graduate degree-programma's voor dynamische studenten in 10 studiegebieden. Met bijna $ 70 miljoen aan onderzoeksuitgaven en bijna 200 faculteitsleden die zich bezighouden met onderzoek naar een breed scala aan onderwerpen die van invloed zijn op de samenleving, het land en de wereldgemeenschap, is de School of Engineering een dynamische en academisch ondersteunende omgeving voor het nastreven van graduate studies.

We hebben een nationaal gerangschikt programma dat afgestudeerde graden in biomedische technologie aanbiedt; chemische technologie; Civiele en Milieutechniek; elektrische en computertechniek; energiesystemen; industriële techniek; materiaalwetenschap en techniek; mechanische en ruimtevaarttechniek, en verpakkingstechniek. Rutgers SoE houdt zich bezig met toonaangevend onderzoek in een groot aantal disciplines en heeft nationale erkenning gekregen voor zijn technologische vooruitgang. We beschikken over uitgebreide laboratoria met de modernste apparatuur.

Grootte is belangrijk voor ons. De School of Engineering is klein genoeg om de nadruk te leggen op de eisen van graduate onderwijs, maar groot genoeg voor studenten om te genieten van alle voordelen, middelen en kansen van een toonaangevende openbare onderzoeksuniversiteit.

Faculteit

SoE-faculteitsleden zijn uitstekend - elk jaar ontvangen gemiddeld twee of meer van onze faculteitsleden de NSF CAREER Awards. Onze faculteitsleden worden vaak geëerd door hun collega's met prijzen en beurzen van de meest prestigieuze professionele organisaties. Boeken geschreven door onze faculteit worden wereldwijd gebruikt. Onze voltijdse faculteitsleden, evenals onze adjunct-faculteit, zijn nationale en internationale experts op een breed scala van gebieden. Daarnaast is onze faculteit aangesloten bij verschillende onderzoekscentra en organisaties, zowel binnen als buiten Rutgers.

Vriendelijke, Collegiale sfeer

Hoewel onze normen hoog zijn en toelating concurrerend is, is onze school een "studentvriendelijke" school, waar faculteitsleden ernaar streven studenten te onderwijzen door onderzoek en cursussen, en om de ontwikkeling van loopbanen van studenten te stimuleren door middel van persoonlijk mentorschap, groepsfeedbackomgevingen en mogelijkheden om studentenvaardigheden te verbeteren en te vermarkten. Als u een ambitieuze student bent die in een ondersteunende omgeving gedijt, moet u serieus overwegen Rutgers School of Engineering .

Campusfuncties

Plaats

Onze centrale ligging is om meerdere redenen zeer gewenst:

 • De culturele en sociale mogelijkheden van New Brunswick, evenals van New York City (56 km), Philadelphia (96 km), Princeton (32 km) en Newark (40 km) zijn onovertroffen.
 • Rutgers bevindt zich midden in de grootste concentratie van industriële en overheidsonderzoekslaboratoria in de VS (rekening houdend met New Jersey, New York, Philadelphia, Boston en Washington DC). Dit vergroot zowel de kansen op professioneel contact als de vooruitzichten op werk.
 • Rutgers ligt in een zeer divers gebied, waar bijna elke etnische, culturele en religieuze groep in het land sterk vertegenwoordigd is. De diversiteit van ons gebied is onze kracht, waardoor studenten uit alle delen van de VS en de wereld zich hier vanaf de eerste dag thuis kunnen voelen.

  Online master in industriële en systeemtechniek

  Rutgers University introduceert nieuwe online Master of Engineering in Industrial and Systems Engineering

  Locaties

  • Piscataway Township

   599 Taylor Road, Piscataway, 08854, Piscataway Township

   Vragen