Keystone logo
People's Friendship University Of Russia Master in de verwerking van landbouwproducten
People's Friendship University Of Russia

Master in de verwerking van landbouwproducten

Moscow, Rusland

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het is moeilijk om de mensheid voor te stellen zonder voedselproducten, die op de tweede plaats staan in termen van winstgevendheid na de grondstoffenhandel. Het is de taak van de moderne agribusiness om te voorzien in de voortdurend groeiende behoefte van de wereldbevolking aan voedsel van hoge kwaliteit. Deskundigen in de landbouwproductie moeten de basis kennen van de productie van gewassen en moderne processen voor het verwerken van grondstoffen, opslag- en verpakkingstechnologieën, productkwaliteitsvereisten en internationale normen voor standaardisatie en certificering.

Vanaf het begin van hun studie worden studenten ondergedompeld in praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot de nieuwste productiemethoden en verwerking van landbouwproducten, diagnostiek van microben en toxines in verwerkte producten en kwaliteitscontrole van grondstoffen. Ze bestuderen methoden voor het bewaren en veilig bewaren van landbouwproducten. Ontdek de belangrijkste benaderingen van biologische voedselproductie. Vooraanstaande beoefenaars van gespecialiseerde onderzoeksinstituten, werknemers van verwerkende bedrijven zijn betrokken bij het lesgeven in de magistratuur. evenals vertegenwoordigers van werkgevers

Disciplines van het programma: "Microbiologie", "Biochemie", "Moderne voedselverwerking", "Standaardisatie en controle van voedselkwaliteit", "Landbouwmachines", "Voedselverpakking", enz. Het programma wordt uitgevoerd in het Engels.

Door te oefenen in toonaangevende bedrijven voor de productie en verwerking van landbouwproducten, zoals Potato Union, Danone company, enz., Kunt u de nuances van het gekozen beroep van toekomstige werkgevers onder de knie krijgen. Onderzoekspraktijken bij bedrijven en gespecialiseerde onderzoeksinstellingen vormen professionele competenties van toekomstige specialisten die hen in staat stellen deel te nemen aan internationale wedstrijden en een opleiding in het buitenland te volgen.

Carrière

Nadat je het onderwijsprogramma met succes hebt gevolgd, kun je de functie van manager aannemen bij 's werelds toonaangevende bedrijven voor de productie van landbouwproducten, zowel in Rusland als in het buitenland, werken bij de douane, een expert worden van de internationale organisatie FAO , en open je eigen voedselproductiebedrijf.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Ingénieur en Sciences et Technologies du Bois et des Matériaux Biosourcés (Master)
    • Nantes, Frankrijk
  • Master's degree in aquacultuur
    • Santiago de Compostela, Spanje
  • Master's Degree in Agronomic Engineering
    • Lugo, Spanje