Keystone logo
People's Friendship University Of Russia

People's Friendship University Of Russia

People's Friendship University Of Russia

Invoering

De Peoples 'Friendship University of Russia ( RUDN University) is de leider onder de Russische instellingen voor hoger onderwijs wat betreft het percentage internationale studenten in internationale ranglijsten. Door mensen van verschillende culturen te verenigen met kennis, creëert RUDN University leiders om de wereld beter te maken.

Voor haar 60-jarige geschiedenis heeft de Peoples 'Friendship University of Russia wereldwijde bekendheid verworven en een welverdiende reputatie verworven als een klassieke universiteit, die jarenlang de hoogste plaats inneemt bij de beste Russische universiteiten en snel stijgt op internationale ranglijsten .

Naast het opleiden van hooggekwalificeerde specialisten voor tientallen landen wereldwijd, onderhouden de universiteit en haar faculteiten uitgebreide banden met veel universiteiten om moderne ideeën uit te wisselen over het ontwikkelen van universitair onderwijs, het uitvoeren van gezamenlijk wetenschappelijk onderzoek en studentenuitwisseling, en het uitnodigen van beroemde wetenschappers en docenten om lezingen te geven. , enzovoort.

Locaties

  • Moscow

    Ulitsa Miklukho-Maklaya,6, 117198, Moscow

    Vragen