Keystone logo
RUBIKA

RUBIKA

RUBIKA

Invoering

Rubika is een school voor beroepsonderwijs in 5 jaar, waarvan 3 graden van niveau 1 (RNCP), gespecialiseerd in animatie, gaming en industrieel ontwerp levert.

Sinds de oprichting in 1987 door de Kamer van Koophandel en Fabrieken van de Grand Henegouwen, is de school onderscheidt zich door de introductie van een innovatieve en baanbrekende onderwijs op basis van de realisatie van de projecten en teamwork.

Deze pedagogie heeft het mogelijk gemaakt onze 3 sectoren (Supinfocom Rubika, Supinfogame Rubika en Rubika ISD) om de wereldwijde referentie-opleiding in de animatie-industrie, Video en Design Thurs. geworden

De training bestaat uit twee stappen:

  • De bacheloropleiding, gewijd aan de overname van de fundamentele, het ontwikkelen van creatieve technieken en de beheersing van de instrumenten voor projecten. Deze vaardigheden met betrekking tot teamwork bieden studenten een bevoorrechte plaats binnen een productie-team.
  • Experts cycli die toekomstige experts van een beroep te trainen en te garanderen hen de nodige vaardigheden in project management. Deze training stelt onze studenten op het hoogste managementniveau.

Het is de bedoeling om onze studenten de vaardigheden die de wereld van morgen zal veranderen dat we naar beneden te openen en te verrijken de school vandaag te maken!

rubik

Locaties

  • Valenciennes

    2 rue Peclet 59300 Valenciennes, , Valenciennes

Vragen