Keystone logo
Royal Roads University

Royal Roads University

Royal Roads University

Invoering

Over koninklijke wegen

We leren, werken en leven op de traditionele gronden van de Xwsepsum (Esquimalt) en Lekwungen (Songhees) voorouders en families die hier al duizenden jaren wonen. Dit land maakte al lang voordat Hatley Castle werd gebouwd deel uit van het leven van inheemse gemeenschappen, en het zal tot de toekomst behoren. Het is met dankbaarheid dat we hier nu leren en werken, waar het verleden, het heden en de toekomst van inheemse en niet-inheemse studenten, docenten en personeel samenkomen.

Royal Roads University , gelegen op een van de mooiste nationale historische locaties van Canada, heeft een lange geschiedenis van uitmuntendheid. In 2015 vierden we 75 jaar leiderschap en leren - 55 jaar als militaire universiteit en 20 jaar als publiek dat zich aanmeldde voor een onderzoeksuniversiteit.

We begrijpen de behoeften en ambities van onze studenten en we hebben opties gecreëerd om een educatieve ervaring te bieden die bij uw levensstijl past. Ons cohortmodel biedt groepscursussen en biedt een bron van gelijkgestemde leeftijdsgenoten die u tijdens uw programma kunt delen, uitdagen en waarmee u kunt groeien. Zelfs na je afstuderen blijven deze groepen je aspiraties ondersteunen om ervoor te zorgen dat je levensveranderende ervaring bij ons niet alleen een professionele transformatie mogelijk heeft gemaakt, maar ook een persoonlijke.

Model voor leren, onderwijzen en onderzoeken (LTRM)

Het leer-, onderwijs- en onderzoeksmodel (LTRM), geüpdatet in 2019, is een hoeksteen van het succes van Royal Roads University . Royal Roads University heeft tot doel onderwijs, onderwijs en onderzoek te bieden waarmee mensen hun loopbaan en leven kunnen veranderen door problemen op te lossen en kansen in de wereld te creëren. Zoals uiteengezet in ons oorspronkelijke leer- en onderwijsmodel (LTM) uit 2013, richten we ons op het voortbrengen van wereldburgers die gepassioneerde, vastberaden en zelfverzekerde levenslange leerlingen zijn, geïntegreerd in een breed netwerk van gelijkgestemde leerlingen, en die vol vertrouwen en het oplossen van complexe, real-life problemen.

Een duurzame toekomst

Bij Royal Roads University begrijpen we dat leiderschap op milieugebied vereist is en we zijn er trots op dat onze studenten, docenten en medewerkers deze richting steunen. Klimaatverandering is een van de meest kritieke uitdagingen van onze tijd en we richten ons op initiatieven die de duurzaamheid van de campus ondersteunen. Milieuduurzaamheid is niet alleen intrinsiek verbonden met ons onderwijs- en onderzoeksmandaat, het is een uitdaging die vraagt om het soort interdisciplinaire en gezamenlijke probleemoplossing waarin we uitblinken.

Veranderingen doorvoeren

Changemaking zit in ons DNA. We waren de pioniers van het blended learning-model in Canada en ontwierpen iets heel anders in het post-secundaire landschap. We hebben een unieke leerervaring gecreëerd door middel van digitale levering waarmee studenten verbonden kunnen blijven met hun gemeenschap en dit hebben gecombineerd met een ongeëvenaarde natuurlijke en historische omgeving voor onderzoek en studie in Victoria, BC Royal Roads University 's rol als leider voor verandering en sociale innovatie is erkend met zijn aanwijzing als een Ashoka U Changemaker Campus.

Deskundig leiderschap

Onze programma's worden gemaakt en geleid door experts uit de industrie en instructeurs met praktijkervaring, wiens kennis en lesmethoden de huidige eisen van het steeds veranderende landschap van onze wereldeconomie weerspiegelen.

Excellentie leren

Ons innovatieve blended learning-model combineert intensief online leren met residenties op de campus, zodat u persoonlijk toegang krijgt tot toonaangevende docenten en toch kunt voldoen aan de eisen van uw carrière en leven.

Onderwijs in de echte wereld

We bieden real-world uitdagingen met een focus op praktische resultaten die een verschil maken in de wereld. Dit betekent dat de vaardigheden die u vandaag leert, morgen direct op de werkvloer kunnen worden toegepast.

Visie, doelen en waarden

Onze nieuwe strategische visie viert ons verleden en kijkt 25 jaar vooruit, met doelen en acties die zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat we levensveranderend onderwijs blijven bieden - leiders creëren die de wereld veranderen.

Onze visie

Mensen inspireren met de moed om de wereld te transformeren.

Onze doelen

 • Elke leeftijd, elke fase, elke plaats : we zijn een motor van levenslang leren voor studenten, ongeacht waar ter wereld ze zijn, hun carrière en hun leven.
 • Verkennen, delen, vooruitgaan : we ondersteunen interdisciplinair onderzoek dat grenzen verlegt, barrières wegneemt en oplossingen vindt voor de kritieke problemen van vandaag.
 • Nodig uit, ga eropuit : we betrekken gemeenschappen lokaal, nationaal en wereldwijd - steunen op partnerschappen, leren van anderen en heten alle mensen van harte welkom.
 • Levendig en duurzaam : we pleiten voor een duurzame campus met geavanceerde infrastructuur en online platforms - een campus die een topwerkplek is in Canada en actie onderneemt op het gebied van verzoening, diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie.

Onze waarden

 • Zorg Een diverse en ondersteunende gemeenschap voor onze studenten, docenten en personeel.
 • Creatieve Innovatie in alles wat we doen; we zoeken voortdurend naar nieuwe en betere manieren om dingen te doen.
 • Moedig Moedig in onze acties; we verwelkomen uitdagingen en nemen doordachte risico's.

Onze verplichtingen

 • Bouw voort op onze sterke punten op het gebied van toegepaste en professionele programmering, inter- en transdisciplinariteit en innovatieve levering
 • Laat onze innovatieve en ondernemende cultuur groeien en reageer snel op veranderingen op de werkvloer en in de samenleving.
 • Verbeter de inclusie en betrokkenheid van mensen met verschillende achtergronden en ideeën in alle aspecten van het universitaire leven.
 • Implementeer de aanbevelingen van de Waarheids- en Verzoeningscommissie en eer de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren.
 • Bevorder duurzaamheid in al onze academische programma's en activiteiten, met een focus op de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling.
 • Bevorder onderzoek en onderwijs om de klimaatcrisis, snelle technologische vooruitgang en onderling verbonden sociale, economische en politieke uitdagingen aan te pakken.

Studentenleven

Bij Royal Roads University promoten we een gezonde balans tussen werk, studie en vooral plezier. We organiseren een verscheidenheid aan virtuele en persoonlijke activiteiten en evenementen om een gemeenschap op te bouwen, je in contact te brengen met andere Royal Roads-studenten en je studentenervaring te verbeteren.

In lijn met de reactie van Royal Roads University op COVID-19 zijn alle activiteiten in het studentenleven, waaronder het recreatiecentrum, evenementen en vrijwilligerswerk, online gegaan. Doe mee, doe mee en blijf verbonden, waar je ook bent!

Bezoek de evenementenkalender voor studenten om te zien welke evenementen er binnenkort plaatsvinden. U kunt evenementen rechtstreeks vanuit de evenementpost aan uw digitale agenda toevoegen, zodat u niets hoeft te missen.

Of je nu op afstand studeert, in een residentie of in een programma op de campus, er zijn mogelijkheden om betrokken te zijn bij andere leden van de Royal Roads-gemeenschap. Door lid te worden van een club of een activiteit kom je in contact met andere studenten, docenten en medewerkers van Royal Roads. Weet je niet zeker waar je moet beginnen? Doe mee aan een webinar, word vrijwilliger bij Campus Ambassadors of het Community Service Leadership Project, of start je eigen online club!

Raak betrokken!

 • Ben je een nieuwe student? De LaunchPad: Oriëntatie op RRU is voor jou!
 • Bekijk de evenementenkalender voor studenten om te zien wat er gebeurt
 • Vind Club & Organisaties die bij je interesses passen - of start je eigen club!
 • Doe vrijwilligerswerk als campusambassadeur of bij het Community Service Leader Project
 • Lees meer over de Royal Roads Student Association (RRUSA) en hoe deze de academische ervaring bij RRU ondersteunt
 • Maak contact met ons op Facebook, Instagram en Twitter
 • Contact onderhouden met studentenvertegenwoordigers in de Raad van Bestuur en de Academische Raad

Moedig anders

Al meer dan 25 jaar doen we het anders. Van onze online leerexpertise tot professoren die u bij naam kennen, dit is een opleiding als geen ander.

Campusfuncties

 • Campusgrootte:

  537

 • Opvallende architectuur:

  Hatley Castle

 • Aantal gebouwen:

  10

 • Accommodatie:

  33

toelatingen

Bij Royal Roads University begrijpen we de waarde van de lessen die buiten het traditionele klaslokaal worden geleerd, dus gebruiken we een holistische, leerlinggerichte benadering van ons toelatingsproces.

We kijken naar jou en waar je staat in het leven, en niet per se alleen wat er op een transcript te vinden is. We willen je klaarstomen voor succes, zodat je kunt krijgen wat je nodig hebt uit je programma terwijl je geniet van je academische reis. Lees meer over ons sollicitatieproces .

Vind het juiste programma voor jou

 • Neem contact op met een inschrijvingsadviseur om uw opties te verkennen
 • Kies uit onze graduate en undergraduate programma's
 • RRU's Global Learning and Language Center (GLLC) biedt Engels als tweede taal (ESL) en academische Pathways voor internationale studenten
 • Niet-credit leermogelijkheden zijn toegankelijk via permanente studies

Beurzen en financiering

Financiële hulp en prijzen

Het Financial Aid & Awards-team is hier om informatie en ondersteuning te bieden over verschillende financieringsbronnen en toekenningsmogelijkheden, te beginnen met een video die de uitgebreide details introduceert die u op deze website en in onze blog vindt.

Bekijk een overzicht van hulpprogramma's van de overheid voor degenen die zijn getroffen door de COVID-19-crisis.

Financiële planning is een cruciaal onderdeel van vroege onderwijsplanning. Bekijk de financieringsmogelijkheden ruim voordat uw programma begint om een redelijk budget op te bouwen.

Leningen

Ontdek de verschillende soorten leningen die beschikbaar zijn om je studie te financieren.

onderscheidingen

Ontdek een verscheidenheid aan competitief toegekende beurzen, prijzen en beurzen die beschikbaar zijn bij RRU en andere financieringsinstanties.

Onderzoeksbeurzen

RRU beheert de beurzenadministratie voor geselecteerde financieringsinstanties. Dit zijn enkele van de meer substantiële onderscheidingen.

Andere financiering

Ontdek alternatieve financieringsmogelijkheden zoals Highbred Points.

Getuigenissen van studenten

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Victoria

  2005 Sooke Rd, Victoria, BC V9B 5Y2, Canada, , Victoria

Vragen