Keystone logo
Royal Holloway University of London

Royal Holloway University of London

Royal Holloway University of London

Invoering

Onze universiteit is opgericht door twee sociale hervormers die pionierden met het idee van onderwijs en kennis voor iedereen die er baat bij kon hebben. Hun visie leeft vandaag voort. Als een van de toonaangevende onderzoeksintensieve universiteiten van het VK , zijn we de thuisbasis van enkele van 's werelds meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van wetenschappen , kunst , zaken , economie en recht . Als leraren en onderzoekers veranderen ze levens, verruimen ze de geest en helpen ze huidige en toekomstige leiders macht en verantwoordelijkheid te begrijpen. We worden versterkt door diversiteit en verwelkomen studenten en academici die van over de hele wereld reizen om hier te studeren en te werken, en zorgen voor een internationaal en multicultureel perspectief binnen een hechte en historische campus.

Plaats

We hebben een unieke best-of-both-worlds locatie; een veilige, lommerrijke campus in Egham, Surrey - minder dan 40 minuten met de trein van het centrum van Londen en slechts 11 kilometer van de luchthaven Heathrow, waardoor de omgeving wordt gecreëerd waar een hechte gemeenschap gedijt. We hebben ook een centrale campus in Londen, waar een selectie van cursussen zoals MSc Digital Marketing wordt gegeven.

Ranglijsten

Royal Holloway, University of London, staat in de top 25 van alle Britse universiteiten (The Times en Sunday Times Good University Guide 2021). Door de toewijding van onze docenten, ontdekkingen die de wereld veranderen en het gevoel van de Royal Holloway-ervaring, is de onze een gemeenschap die je zal inspireren om academisch, sociaal en persoonlijk te slagen.

Accreditaties

Geaccrediteerd door AACSB

Locaties

Locaties
 • Egham

  Egham Hill, TW20 0EX, Egham

  • London

   11 Bedford Square, WC1B3RE, London

   Vragen