Keystone logo
Rose Bruford College

Rose Bruford College

Rose Bruford College

Invoering

Rose Bruford College biedt al bijna 75 jaar onderwijs in de podiumkunsten in de Londense wijk Bexley, op 25 minuten van het centrum van Londen. Het postdoctorale aanbod van het college werkt op wereldwijde schaal, met ruimtes in Londen, Connecticut, Berlijn en nog veel meer. We streven naar sociale en culturele impact door onderwijs van de hoogste kwaliteit te bieden met gespecialiseerde cursussen die bekend staan om hun transformerende leerervaringen. We zijn voorstander van diversiteit, omdat we geloven dat een wereldwijde mix van mensen een integraal onderdeel is van het maken van onze gemeenschap tot een meer innovatieve en inclusieve plek om te studeren en te werken. Onze leerethos is verankerd in artisticiteit, samenwerking, gemeenschap, ontdekking, onafhankelijkheid en professionaliteit in een ondersteunende omgeving.

Ons doel is om je te inspireren, te prikkelen en op te leiden tot een creatieve kunstenaar en beoefenaar die reflectie en onderzoek kan gebruiken, samen met het onderwijs van wereldklasse dat we bieden, als hulpmiddelen om een onafhankelijke denker en een vervulde en succesvolle werkende professional te worden.

Onze manier van lesgeven, leren en opleiden is gebaseerd op artisticiteit, samenwerking, gemeenschap, ontdekking, diversiteit, inzetbaarheid, onafhankelijkheid en professionaliteit. Studenten en medewerkers werken samen op onze campussen om meer dan 75 voorstellingen per jaar te maken en te produceren.

Sommige producties worden in Londen vertoond en andere gaan op tournee in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Veel van onze studenten integreren een internationale ervaring in hun studie bij ons. Uit deze levendige sfeer zijn generaties performers, ontwerpers, technici en gezelschappen voortgekomen die het gezicht van wereldwijd theater en live-evenementen veranderen.

De beste manier om meer over ons te weten te komen is door naar een Open Dag te komen of een van onze voorstellingen in actie te zien. We voeren het hele jaar door seizoenen op waarin je het werk van onze getalenteerde studenten op het gebied van ontwerp, techniek en performance uit de eerste hand kunt zien.

Onze waarden en missie

Onze missie is het bereiken van sociale en culturele impact door het leveren van de hoogste kwaliteit beroepsopleiding en onderwijs. Ons onderwijs omvat een breed, innovatief spectrum van onderwerpen en levert proactieve afgestudeerden af die creatief, mondig en inzetbaar zijn.

Ons gedrag wordt geleid en bepaald door onze kernwaarden:

 • Integriteit
 • creativiteit
 • Inclusion

We streven naar de hoogste prestaties van onze studenten en de best mogelijke werkomgeving voor onze medewerkers. De hele College-gemeenschap - vrouwen, mannen en niet-binaire mensen, jonger en ouder, met verschillende sociale en etnische achtergronden, een verscheidenheid aan geloofsovertuigingen, culturen en talen, alle seksuele geaardheden, trans- en cis-genderden, gehandicapten en niet-gehandicapten - we worden allemaal met hetzelfde respect behandeld en hebben recht op dezelfde ondersteuning en kansen om te slagen.

We zijn voorstander van diversiteit omdat een rijke mix van mensen ons College een productievere en creatievere plek maakt om te studeren en te werken, en we zijn voorstander van gelijkheid omdat dat het juiste is om te doen.

Campusfuncties

Onze studentenwoning Christopher Court heeft 168 kamers met eigen badkamer en ligt tegenover het treinstation van Sidcup. Het is ook slechts 10 minuten lopen van de campus. Er zijn tal van andere accommodatiemogelijkheden in de omgeving.

Je zult snel wennen aan het studentenleven op Christopher Court, waar je de keuken deelt met vijf andere studenten op basis van zelfverzorging. Kamers worden toegewezen aan eerstejaarsstudenten op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. De kosten van de kamer zijn inclusief; 24/7 vriendelijk personeel en beveiliging, energie- en waterrekeningen en snelle en betrouwbare breedband. Er is een Costa vlak naast de deur en er is een wasserette op het terrein.

In 2023-24 kosten kamers £ 245 per week en zijn alle kamers voorzien van een bed van 1,20 meter (klein tweepersoonsbed). Het standaardcontract heeft een looptijd van 40 weken. Voor studenten van de Acting Foundation Course geldt een contract van 30 weken.

  toelatingen

  Aanvragen voor masterprogramma's worden rechtstreeks via de website van het college geaccepteerd via relevante cursuspagina's.

  De Universities and Colleges Admissions Service (UCAS) is het aanmeldingsportaal voor onze voltijdse bacheloropleidingen. Aanvragen worden online ingediend bij UCAS. De uitkomst van je aanmeldings- en auditieproces wordt bijgewerkt op je UCAS-account, dus houd eventuele updates in de gaten.

  The UCAS code for Rose Bruford College is R51.

  Locaties

  • Sidcup

   Burnt Oak Lane, DA15 9DF, Sidcup

  Vragen