Keystone logo
University of Rome Tor Vergata Faculty of Economics

University of Rome Tor Vergata Faculty of Economics

University of Rome Tor Vergata Faculty of Economics

Invoering

Om de hoge kwaliteit van de opleidingen aangeboden door de School of Economics en de internationale standaard in het onderzoek voortgezet garanderen, heeft een reeks aantallen nieuwe inschrijvingen per jaar. Momenteel ongeveer 4.000 studenten ingeschreven. Het onderwijs en onderzoek van de School of Economics zijn gestructureerd aan de actieve en voortdurende deelname van de studenten te stimuleren, ook door de directe en persoonlijke verstandhouding met de universiteit colleges. Research, samen met de culturele en wetenschappelijke uitwisselingen, wordt gecoördineerd door vier afdelingen en een Interdepartementaal Centrum.

De campus gastheer diverse faciliteiten zoals een faculteitsbibliotheek, een talenpracticum, een persbureau, een studenten informatiecentrum, een Socrate-Erasmus kantoor, een data processing service, diverse broodjeszaken en kantines. Bovendien, een dienstverband helpdesk voor afgestudeerde studenten - heeft Bureau Imprese- opgezet om graduate helpen en postdoctorale studenten vinden stages en werkgelegenheid.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Italiaanse steden zijn nog steeds vol van de vele kleine speciaalzaken hoewel er een groeiend aantal supermarkten en winkelcentra te zien zijn in en om de stad.

Als u op zoek naar voedsel, erachter te komen welke dag is er markt in uw stad en geniet van een echte Italiaanse ervaring van het kopen van uw verse groenten en fruit, vlees, kaas, kruidenierswaren, evenals een breed scala van huishoudelijke producten tegen redelijke prijzen.

U zult ongetwijfeld genieten van het kopen van Italiaans eten, maar als je soms hunkeren naar voedsel vanuit huis, grote supermarkten voeren nu een scala aan non Italiaans eten en enkele gespecialiseerde winkels bestaan ​​in de steden. Als u winkelen voor kleding, accessoires en andere artikelen, zal grote steden warenhuizen hebben, maar de meeste Italianen nog steeds de voorkeur om te winkelen in kleine speciaalzaken en boetieks waar ze meer aandacht en een meer persoonlijke service te ontvangen.

Gezien accommodatie, eten, telefoon, lokale reizen en vrije tijd kosten, moeten de leerlingen overwegen een maandelijks budget van 700-900 euro, afhankelijk van de locatie.

Locaties

  • Rome

    University of Tor Vergata | Via Orazio Raimondo,18, 00173, Rome

Vragen