Keystone logo
© Domus Academy
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Invoering

Managementopleiding en excellentieonderzoek

De Rome Business School is een in Rome, Italië gevestigd instituut voor excellentie dat zich toelegt op managementtraining en onderzoek, dat internationaal opereert, met alumni afkomstig uit meer dan 140 landen wereldwijd. Het is bedoeld om bij te dragen aan het dichten van de kloof die bestaat tussen de academische wereld en de werkwereld door leidinggevende trainingscursussen te geven die zijn ontworpen om de kennis over te dragen die nodig is om een professionele loopbaan of zakelijke activiteiten op gang te brengen of te laten groeien. De missie van de Rome Business School is om ondernemers, managers en professionals te helpen hun volledige competentiepotentieel te bereiken en hun ethische benadering van zowel zaken als werk te verbeteren, zodat ze kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de economische menselijkheid en van een meer welvarende en eerlijke samenleving , een waarin de centrale rol van het individu wordt erkend en gewaardeerd. De lezingen van de Rome Business School kunnen flexibel worden bijgewoond, hetzij op de campus in Rome, hetzij vanaf de locatie van uw keuze via de nieuwste generatie afstandsonderwijs.

Culturele en professionele ontwikkeling

Gevestigd in Rome, maar actief in heel Italië en internationaal, biedt de Rome Business School afgestudeerden, professionals en ondernemers de kans om hun competenties in managementdisciplines te ontwikkelen op basis van de beste internationale normen, waardoor ze concurrerend worden in de functie, professionele en ondernemersmarkten.

Gecertificeerde kwaliteit

Alle Rome Business School heeft het ISO 9001: 2008-certificaat behaald, dat de hoogste kwaliteitsnormen van onze trainingsactiviteiten erkent. De ISO 9001: 2008 accreditatie erkent dat onze organisatie de kwaliteitssystemen implementeert die de basis vormen voor uitstekende klanttevredenheid, motivatie van het personeel en continue verbetering. De cursussen bieden het hoogste niveau van onderwijskwaliteit en nauwgezette zorg voor de behoeften van de deelnemers. De persoonlijke assistentie van deskundige docenten, de schat aan leermateriaal en de nauwgezette controle van de leervoortgang zorgen voor een maximale effectiviteit van de trainingen.

accreditatie

Thee Rome Business School is erkend door het MIUR (Italiaans ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek) als een onderzoekscentrum en is opgenomen in het National Research Registry met de code 61598 en het is wettelijk erkend en geautoriseerd door de Italiaanse Republiek en Kamer van koophandel. De Rome Business School is officieel geregistreerd als een deelnemersorganisatie van het directoraat-generaal Onderwijs en cultuur en het Uitvoerend Agentschap Onderwijs, audiovisuele media en cultuur van de Europese Commissie, met de Participant Identification Code (PIC) n. 937.625.960.

Missie

Rome Business School missie van de Rome Business School is om ondernemers, managers en professionals op te leiden tot een niveau van excellentie in hun competentie en hun ethische benadering van zaken en werk, in staat om een rol te spelen in de ontwikkeling van de economische menselijkheid en de samenleving welvarender, eerlijker en respectvol voor de centrale rol van het individu.

Internationaal perspectief

Rome Business School is een internationale instelling die al studenten uit meer dan 140 landen heeft ontvangen. Bovendien is Rome Business School er trots op gebruik te maken van een internationale faculteit van primair niveau, een uitdrukking en drager van de modernste kennis over management en ondernemerschap. Rome Business School heeft universitaire docenten, bedrijfstrainers, consultants, managers en ondernemers gekozen vanwege hun bewezen ervaring en vaardigheden. De faculteit heeft een sterke multiculturele inslag, met vertegenwoordigers van diverse achtergronden en nationaliteiten. Het geeft je synergetisch een patrimonium van kennis voor je persoonlijke ontwikkeling. Onze geselecteerde vernieuwde en zeer bekwame samenstellers worden altijd beoordeeld en beoordeeld door studenten, dankzij ons kwaliteitsborgingssysteem. Rome Business School ontwikkelt een internationaal didactisch en bedrijfsnetwerk dankzij verschillende partnerschappen met business schools, universiteiten en bedrijven.

Waarom wij

Een uitstekend trainingsaanbod, ontwikkeld door de zorgvuldige analyse van de beste internationale ervaringen, om u een concurrentievoordeel in de markt te garanderen.

Een modern trainingsaanbod: we bieden cursussen over de meest geavanceerde managementtrends en -technieken, zoals intercultureel management en bedrijfsgericht gebruik van sociale media.

Hooggekwalificeerde docenten: alle docenten van de Rome Business School zijn universitair docenten, trainers en managers die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun bewezen professionaliteit en ervaring, die in staat zijn om de studenten zowel een goed gedefinieerd conceptueel kader als waardevolle verwijzingen naar concrete professionele praktijken over te dragen.

Carrièreservice: een reeks gepersonaliseerde services die zijn ontworpen om onze studenten te helpen toegang te krijgen tot of zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt (stagemogelijkheden, een CV-beoordeling, opname in onze database, ondersteuning voor sollicitatiegesprekbeheer, netwerken met bedrijven, managers en professionals).

Alumninetwerk en community: deelnemers aan onze cursussen worden toegelaten door het recht op het Rome Business School Alumni Network, een netwerk waarmee ze contact kunnen houden met alle alumni en docenten, ervaringen kunnen uitwisselen en projecten en professionele ontwikkelingskansen kunnen delen.

Een klantenkaart waarmee u punten kunt verzamelen en kortingen kunt krijgen op onze trainingen.

Unieke leerinhoud en studiemateriaal: alle opleidingen van de Rome Business School omvatten geavanceerde lesinhoud, in overeenstemming met de beste internationale normen, en worden voortdurend bijgewerkt op basis van de laatste culturele trends. Bij elke cursus ontvangen de deelnemers ook een schat aan documentatie en suggesties voor mogelijke verdere diepgaande studies.

Een breed scala aan flexibele studiemethoden, om aan alle eisen te voldoen en het voor deelnemers mogelijk te maken hun leeropdrachten af te stemmen op hun persoonlijke en professionele opdrachten. Mastercursussen, specialisatiecursussen en een uitgebreide catalogus met korte cursussen die zijn ontworpen om aan al uw leerbehoeften te voldoen. Cursussen kunnen op de campus, op afstand en in huis worden gevolgd.

Een toegepaste lesmethode: alle cursussen omvatten oefeningen en praktijkvoorbeelden, die het onderwijs verder uitwerken en het echt waardevol maken voor de arbeidsmarkt.

Leer opties

De cursussen van de Rome Business School worden in het Engels gegeven en kunnen op basis van voorkeur op de campus of online worden gevolgd met de volgende opties:

Taal van instructie

Italiaans

Full time

Lezingen worden gehouden van maandag tot donderdag.

uitvoerend

Lezingen worden de hele dag op zaterdag gehouden.

professioneel

Lezingen worden gehouden op dinsdag of donderdag van 19.00 tot 20.30 uur

Afstand leren

Voor deze optie maakt de Rome Business School gebruik van een geavanceerd online platform, waarmee u lezingen kunt volgen met volledige video en audio, in realtime kunt communiceren in audio en video met de leraar en de andere aanwezigen en kunt samenwerken en documentatie delen

In House kunnen de cursussen ook intern worden gevolgd - rechtstreeks bij uw bedrijf, bureau, organisatie of professionele hoofdkantoor -.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Italy Online

    Italy Online, Italië

    Vragen