Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Invoering

Hoogst gerangschikt door de meeste vooraanstaande organisaties en met meer dan 80 afgestudeerde programma's in goedbetaalde, veelgevraagde velden en beschikbare beurzen, assistentschappen en beurzen, nodigen we je uit om RIT van dichterbij te bekijken.

Laat u niet misleiden door het woord "technologie" in onze naam. Bij RIT ontdek je een universiteit van kunstenaars en ontwerpers aan de ene kant en wetenschappers, ingenieurs en bedrijfsleiders aan de andere - een botsing van de rechter hersenhelft en de linker hersenhelft.

RIT richt zich op toegepast leren - een "hands-on" benadering waarbij vaardigheden, theorieën en modellen direct worden toegepast.

We bieden een hoge Return on Investment (ROI) in termen van startsalarissen en levenslange verdiensten, evenals werktevredenheid en persoonlijke groei.

Flexibele studiemogelijkheden zijn onder meer online programma's en de mogelijkheid om te werken en studeren. Veel van onze afstudeerprogramma's zijn collaboratief en interdisciplinair, zodat u kunt profiteren van en profiteren van de sterke punten van verschillende van onze hogescholen. Coöp (coöperatief onderwijs) is een kenmerk van RIT en afgestudeerde studenten hebben de optionele mogelijkheid om een of meer semesters in dienst te nemen in een voltijdse, betaalde functie gerelateerd aan hun academische programma. Collegegeld wordt niet in rekening gebracht tijdens co-op, en veel studenten gebruiken co-op-inkomsten om hun opleiding te financieren.

Internationale studenten: Met een van de grootste lijsten van OPT-gecertificeerde graduate-programma's van een Amerikaanse universiteit, in combinatie met onze sterke reputatie bij Amerikaanse werkgevers, is RIT een van de meest succesvolle in het plaatsen van studenten in OPT.

We bieden afgestudeerde programma's op de volgende gebieden:

 • Kunst, design en architectuur
 • Business en management
 • Communicatie en digitale media
 • Informatica en informatiewetenschappen
 • Engineering en technische technologie
 • Milieustudies en duurzaamheid
 • Game ontwerp en ontwikkeling
 • Gezondheidsberoepen en medische wetenschappen
 • Geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en onderwijs
 • Fotografie, film en animatie
 • Wetenschap en wiskunde
 • Niet-aangegeven en geïndividualiseerde studie

Meer voordelen van RIT zijn onder andere:

 • Ongeëvenaarde loopbaanvoorbereiding en werkmogelijkheden, waaronder een wereldberoemd coöperatief onderwijsprogramma waarmee u waardevolle ervaring kunt opdoen bij en bekend kunt worden met potentiële werkgevers en geld kunt verdienen zonder collegegeld te betalen. Internationale studenten - RIT biedt meer dan 50 door STEM aangewezen afstudeerprogramma's om uit te kiezen, die allemaal in aanmerking komen voor OPT-verlenging.
 • Uitstekend rendement op investering - 94,3% van onze meest recente afgestudeerde klas heeft een baan en het gemiddelde startsalaris voor die klas was $ 93.800.
 • Sterke reputatie en rankings - gerangschikt 105e onder "nationale" Amerikaanse universiteiten, 11e onder co-op of stageprogramma's van topscholen en 48e onder "best-value" scholen in de laatste US News- ranglijsten; een Money Magazine top-50 voor toegevoegde waarde; Morning Consult plaatst RIT in de top 3 van meest vertrouwde Amerikaanse universiteiten.
 • Gelijke kansen op genereuze financiële hulp - vorig jaar hebben we $ 40 miljoen aan hulp toegekend aan 2.800 Amerikaanse en internationale afgestudeerde studenten
 • Carrièrebevorderende onderzoeksmogelijkheden met overvloedige financiering en middelen.
 • Veilige campus op een ideale locatie net buiten een bloeiende, toegankelijke maar niet al te grote stad - een gemeenschap waar raciale en denkdiversiteit wordt gewaardeerd en gevierd.
 • Flexibiliteit om te werken en studeren en 8.000 studentenbanen op de campus die elk jaar beschikbaar zijn.
 • Docenten die je graag lesgeven en begeleiden en kleine klassen die persoonlijk onderwijs mogelijk maken.
 • State-of-the-art faciliteiten op een campus erkend voor innovatie en duurzaamheid.
 • Diverse studentenpopulatie - 2.600 internationale studenten uit 100 landen met bijpassende middelen en ondersteuning.
 • 140.000 goed verbonden alumni om u te helpen netwerken.

Internationale studenten: Met een van de grootste lijsten van OPT-gecertificeerde graduate-programma's van een Amerikaanse universiteit, in combinatie met onze sterke reputatie bij Amerikaanse werkgevers, is RIT een van de meest succesvolle in het plaatsen van studenten in OPT.

KOM BIJ ONS THRIVEN {{Preferred}}!

youtube.gif

Statistieken

 • Internationale studenten:

  20%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  13 naar 1

Campusfuncties

RIT beschikt over goed uitgeruste, ultramoderne faciliteiten die zelden worden geëvenaard op andere campussen. We beschikken over de tools, technologie en gespecialiseerde ruimtes die uw leerproces zullen verbeteren en ondersteunen. Ontdek en blink uit in een omgeving die rijk is aan de nieuwste apparatuur, software, studio's, laboratoria en gemakken. Het is een ideale plek om te maken, te innoveren en te ontdekken. De Princeton Review rangschikt RIT consequent als een van de meest verbonden campussen van het land. Of u zich nu in de klaslokalen, laboratoria, residentiehallen of openbare ruimtes op de campus bevindt, wij bieden gratis, directe, supersnelle computertoegang die moeilijk te verslaan is.

RIT is veel meer dan alleen hoogwaardige academische faciliteiten; het biedt veel gastvrije ruimtes op de campus. Bijna overal waar u kijkt, vindt u levendige locaties voor sociale en intellectuele activiteiten. De fysieke schoonheid van de campus komt voort uit een samenspel van natuurlijke en parkachtige omgevingen, waarbij moderne gebouwen, architectonische kenmerken en kunstwerken prominent aanwezig zijn. Comfortabele ruimtes op de campus bieden plekken om te ontspannen of te werken aan projecten en teamopdrachten.

Bovendien heeft onze gemeenschap van ruim 18.000 studenten, docenten en medewerkers zich ertoe verbonden duurzaamheid op alle gebieden te bevorderen – in academische programma’s en onderzoeksinitiatieven, in onze campusactiviteiten en consumptiepraktijken, en in inspanningen om sociale duurzaamheid binnen de wereld te bevorderen. RIT-familie. Door de campus milieuvriendelijker te maken en door ons bezig te houden met en meer te leren over duurzame praktijken, kunnen we nu stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de campus, het Rochester-gebied en de grotere wereld waarin we leven schoner, gezonder en leefbaarder zullen zijn morgen dan vandaag.

  toelatingen

  Om in aanmerking te komen voor een RIT-afstudeerprogramma moet u houder zijn van (of in afwachting zijn van) een baccalaureaatdiploma (of gelijkwaardig) van een geaccrediteerde universiteit of hogeschool. Werkervaring is niet vereist.

  Solliciteren bij RIT is snel en eenvoudig. Het invullen van onze online aanvraag duurt doorgaans 15-20 minuten. U kunt aan de slag en uw online aanvraag indienen, met of zonder de vereiste aanvraagkosten en ondersteunende documenten. Voor aanmelding voor alle graduate-programma's is het indienen van een online-aanvraag en de volgende ondersteunende documenten vereist: $ 65 aanmeldingskosten, persoonlijke verklaring, cv en niet-gegradueerde transcripties.

  Voor de meeste programma's zijn aanbevelingsbrieven vereist. Aanvullende vereisten variëren per programma en kunnen een schrijfvoorbeeld, portfolio of een toelatingsexamen (GRE of GMAT) omvatten.

  Wanneer u zich aanmeldt, begint u met het aanmaken van een GRATIS portalaccount. Vanuit uw gepersonaliseerde toelatingsportaal kunt u uw aanvraag starten en beheren. Het portaal biedt een checklist waarmee u kunt bepalen welke aanvullende materialen u nodig heeft om uw aanvraag te voltooien. Zodra alle vereiste onderdelen zijn ingediend, wordt uw aanvraag ter beoordeling naar de toelatingscommissie gestuurd.

  Visum vereisten

  Ons team is hier om u te helpen de volgende stappen voor het aanvragen van uw studentenvisum te begrijpen. Om een studentenvisum aan te vragen, vereisen de Amerikaanse overheidsregels dat internationale studenten aantonen dat ze over voldoende financiële middelen beschikken om de kosten van collegegeld, collegegeld, benodigdheden en levensonderhoud voor ten minste negen maanden voltijdstudie te dekken.

  Internationale studenten die een studentenvisum moeten aanvragen, moeten bij RIT een origineel bankafschrift overleggen waaruit het beschikbare bedrag voor hun opleiding blijkt.

  Beurzen en financiering

  RIT kent elk jaar meer dan $ 40 miljoen aan verdienstebeurzen en assistentschappen toe aan afgestudeerde studenten. Beurzen variëren van 10% - 40% van het collegegeld. Prijzen zijn gebaseerd op de academische uitmuntendheid van een aanvrager. Bij het toekennen van beurzen wordt met veel dingen rekening gehouden: bachelorcijfers, testscores voor afgestudeerden en je onderzoeks- en werkervaring.

  Afgestudeerde assistentschappen worden aangeboden aan voltijds afgestudeerde studenten om te dienen als onderwijs-, onderzoeks- of administratieve assistenten. Afstudeerassistenten ontvangen loon (bepaald door de afdeling die de aanstelling doet) in ruil voor verrichte werkzaamheden. Veel afgestudeerde assistenten ontvangen ook kwijtschelding van collegegeld (dwz collegegeldondersteuning) naast het loon voor assistentschapstaken.

  Afgestudeerde studenten kunnen zowel beurzen als assistentschappen krijgen. Deze financieringsmogelijkheden zijn hetzelfde voor zowel Amerikaanse als internationale aanvragers.

  Optionele coöp: coöperatief onderwijs bestaat uit betaalde werkopdrachten bij bedrijven en organisaties in de VS en daarbuiten. Met Co-op kunnen studenten een of meer semesters werkzaam zijn in een voltijdse, betaalde functie die verband houdt met hun academische opleiding voordat ze afstuderen. Veel studenten gebruiken coöperatieve inkomsten om hun opleiding te financieren. Studenten betalen geen collegegeld en kosten tijdens een coöperatie.

  Werkstudie: Afgestudeerde studenten die voltijds studeren, kunnen een aanvraag indienen om deeltijds op de campus te werken. RIT heeft elk jaar meer dan 7.000 banen beschikbaar en studenten werken doorgaans 10 tot 20 uur per week. Internationale studenten die studeren met een F-1- of J-1-visum mogen maximaal 20 uur per week op de campus werken, en 40 uur tijdens pauzes.

  Rollende deadlines voor aanmelding

  De meeste van onze programma's bieden "doorlopende" beoordeling van aanvragen - er is geen specifieke deadline voor aanvragen; aanvragen worden het hele jaar door geaccepteerd en beoordeeld.

  Ranglijsten

  US News & World Report

  • Gerangschikt 105e in de categorie "Nationale Universiteiten" (2023)
  • Gedeeltelijk op de 11e plaats van coöperatie- of stageprogramma's van topscholen (2023)
  • Gerangschikt op de 48e plaats van de “beste scholen” (2023)
  • 41e "meest innovatieve school"

  Princeton Review

  • Vermeld in de 2022-editie van The Best Value Colleges: 200 scholen met een uitzonderlijke ROI voor uw collegegeldinvestering
  • Vermeld in de “Best 388 Colleges” van 2022

  Money Magazine - een van de beste hogescholen (2023)

  Morning Consult - 37e meest vertrouwde universiteit (2022)

  Tijden Hoger Onderwijs

  • Gerangschikt als 155e van Amerikaanse hogescholen in de ranglijst van The Wall Street Journal/Times Higher Education, waarmee RIT tot de top 25 procent van hogescholen en universiteiten in het land behoort.

  Het studentenuitwisselings- en bezoekersprogramma

  RIT is gerangschikt onder de beste Amerikaanse scholen voor internationale studenten om na hun afstuderen een baan te hebben in zowel STEM- als niet-STEM-gebieden.

  Het Student and Exchange Visitor Program noemde RIT een van de 100 beste scholen in twee lijsten met betrekking tot optionele praktische training voor en na het afstuderen.

  Getuigenissen van studenten

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Rochester

   Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive

   Vragen