Keystone logo
Romanian-American University MSc in Strategic Marketing
Romanian-American University

MSc in Strategic Marketing

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* per jaar EU / EER-onderdanen. Voor niet-EU / EER-onderdanen: 3.100 EUR / jaar (studiebeurzen beschikbaar).

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De MSc in Strategic Marketing, Aangeboden door de School of Management-Marketing, is een tweejarig programma. De kennis verworven in de klas en de vaardigheden ontwikkeld in dit programma zal een beter geïnformeerde en bereid individu om een ​​breed scala van marketing aspecten aan te pakken maken, te beginnen met de markt begrip en targeting, doorgaan met de positionering en eindigend met marketing metrics.

Officiële accrediation door ARACIS (Roemeens Agentschap voor Kwaliteitszorg in het hoger onderwijs) Besluit van de Roemeense Regering (Roemeens Agentschap voor Kwaliteitszorg in het hoger onderwijs)

Master in strategische marketing

 • Het ontwikkelen van succesvolle beoefenaars in een van de meest dynamische en populaire carrière
 • De overdracht van knowhow tussen de academische en zakelijke omgevingen
 • Het ontwikkelen van expertise in cutting-edge marketing toepassingen
 • Streven naar een klantgerichte visie in alle organisatorische inspanningen
 • Breed scala aan keuzevakken met buitenlandse professoren

De Master in strategische marketing is een tweejarig programma. De kennis verworven tijdens de lessen en de vaardigheden ontwikkeld tijdens dit programma zal een beter geïnformeerde en bereid individuele maken. De afgestudeerde in staat om een ​​breed scala van marketing aspecten aan te pakken zal zijn, te beginnen met de markt begrip en targeting, doorgaan met de positionering en eindigend met marketing metrics.

Voor de evaluatie van de studenten, de School of Management-Marketing past de methodologie van de Roemeens-Amerikaanse Universiteit, opgenomen in het reglement op de professionele activiteit van de leerlingen en het steunt op twee criteria: aanwezigheid en prestaties. Elk studiejaar is verdeeld in 2 semesters. Het leerplan voorziet minimum 60 overdraagbaar leerkrediet punten (30 studiepunten per semester). Er is een totaal van vier semesters in twee jaar. Een semester heeft meestal 14 weken. De 4e semester heeft 11 weken + 3 voor stages en de voltooiing van het proefschrift project toegewezen.

Het curriculum bestaat uit verplichte vakken en keuzevakken (te beginnen met het eerste jaar van de studie, het 2de semester). Keuzevakken zijn gegroepeerd in tracks verstrekken van de studenten met een aanvullende opleiding, op basis van de selectie die in het eerste jaar.

De Master in Strategic Marketing omvat de volgende verplichte vakken:

 • Marketing Research en data-analyse - Geïntegreerde Marketing Communicatie - Global Marketing Management - Customer Experience Management - Managing Brands en customer equity - segmentatie en positionering strategieën - Digital Marketing Management - Supply Chain Strategy - Prijzen en Sales Management Strategy - Het meten van de effectiviteit van marketing - Marketing Planning - Decision Making - Marketing Innovation Lab - Integrated Research and Consultancy Project - Strategische Marketing Simulatie - Gespecialiseerde Internship - Proefschrift Paper Project

De Master in Strategic Marketing omvat de volgende keuzevakken:

 • International Business Onderhandelen - Design Factory - Het ontwikkelen van innovatie - Psychologie van Cultuur - Presentatie Vaardigheden - International Business Ethics & Leiderschap - Reality Test Labs: Testen Ondernemend Ideas - Workshop - De kunst van het netwerken: Wees een Best Performer - Groei Strategieën voor banken en bedrijven aangepast aan de opkomende markten - Start-up Garage: Afstemmen van de Entrepreneurial Process - Workshop - Project Management - Zakendoen met Aziatische Landen - Communiceren in de 21e eeuw

Roemeens-Amerikaanse Universiteit biedt alle aanvragers een Engels-test online om een ​​certificaat van uw taalvaardigheid in het Engels te verkrijgen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Double Degree Master in strategische marketingintelligentie
  • Groningen, Nederlanden
 • Master Strategische Marketing en Communicatie
  • Madrid, Spanje
 • MA in strategische en digitale reclame
  • Ari'el, Israël