Keystone logo
Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Rice University School of Humanities

Invoering

We nemen een onderscheidende plaats in bij Rice als een school met een werkelijk wereldwijde expertise, betrokkenheid die reikt van de oudheid tot de toekomst, en wetenschappelijk onderzoek en toewijding aan echte gerechtigheid.

De geesteswetenschappen worden gewoonlijk opgevat als een reeks academische disciplines die de menselijke ervaring proberen te onderzoeken en interpreteren - die van zowel individuen als hele culturen. De geesteswetenschappen van Rice houden zich bezig met de ontdekking, het behoud en de communicatie van het verleden en het heden om de hedendaagse samenleving beter te begrijpen en tegelijkertijd de verbeeldingskracht van een nieuwe toekomst te stimuleren. Maar we leven en gedijen ook in nieuwe ruimtes buiten de disciplines van onze samenwerkings- en interdisciplinaire centra, programma's en minoren, die de basis vormen voor de meer volledig geïntegreerde en "verbindende geesteswetenschappen" die we willen uitbreiden.

Deze verbindende ambitie is gericht op het ondersteunen van baanbrekend onderzoek, het innoveren en transformeren van de Humanities undergraduate klas, en het bevorderen van onze PhD-programma's naar nationale prioriteit door middel van interdisciplinaire wervingsinitiatieven, gezamenlijke facultaire benoemingen, co-onderwezen cursussen die disciplines samenbrengen, en een nieuwe infrastructuur ter ondersteuning van gezamenlijk onderzoek. Deze verbindende ambitie reikt verder dan onze klaslokalen naar lokale instellingen en publiek die voortbouwen op de locatie van Rice in Houston en de banden met het Texas Medical Center, de Menil Collection, het Museum of Fine Arts Houston en andere culturele instellingen, evenals die van Houston. uitgestrekte landschap van etnische en religieuze gemeenschappen.

We nodigen je uit om samen met ons enkele van de grootste vragen van onze tijd te onderzoeken - over wie er centraal staat in de studie geneeskunde; over ethiek en moraliteit bij rampen; over de plaats van recht en politiek in de toekomst van de democratie; over de digitale kunsten die kunst en techniek met elkaar verbinden; over de inhoud van echte gerechtigheid; en over de vorm en het gevolg van een goed geleefd leven.

Locaties

  • Houston

    South Main Street,6100, 77005, Houston

    Opleidingen

      Vragen