Keystone logo
Rice University

Rice University

Rice University

Invoering

Onze school

Rice University School of Social Sciences van Rice University is een levendige, inclusieve gemeenschap van wetenschappers, studenten en docenten die ons onderwijs en onderzoek verbinden met beleid voor de verbetering van de samenleving. We zijn zeven afdelingen met één missie: de grootste uitdagingen van de samenleving aangaan met een onconventionele visie op het vormgeven van een toekomst waarin we allemaal kunnen gedijen, zowel individueel als collectief.

Onze studenten

Rice University School of Social Sciences van Rice University bevindt zich op een beboste campus van 300 hectare in het hart van Houston, Texas. Rice University beschikt over de voorzieningen en expertise van een grote onderzoeksuniversiteit, maar onze bescheiden omvang betekent echte interdisciplinaire samenwerking en nauwe werkrelaties tussen docenten en studenten.

We staan bekend om ons onderzoek en academici, maar je zult merken dat Rice meer is dan een plaats van studie. Het is een diverse academische gemeenschap, waar onze uitzonderlijke faculteit een persoonlijke interesse toont in je intellectuele groei, de kwaliteit van je opleiding en je toekomst. We inspireren elkaar om onze beste te zijn en werken over traditionele grenzen heen om onze fundamentele kennis van de wereld te vergroten, en interdisciplinaire, innovatieve oplossingen voor de problemen van de mensheid te ontwikkelen.

Onze locatie in Houston, de vierde grootste stad in de Verenigde Staten en een van de meest diverse, betekent dat u volop gelegenheid hebt voor interactie met de industrie in een gastvrije stad die geen tekort heeft aan dingen om te doen.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Onze faculteit

Faculteit Sociale Wetenschappen vindt evidence-based strategieën en oplossingen voor de grootste uitdagingen van de samenleving. Onze faculteit begrijpt dat hun onderzoek het potentieel heeft om het leven van anderen te verbeteren door middel van partnerschappen met de overheid, openbare scholen en lokale ziekenhuizen. Onze faculteit creëert kansen voor sociaal ondernemerschap waar er geen bestond, ontdekte innovatieve benaderingen om discriminatie te verminderen en ontwierpen interventies om educatieve kansen voor iedereen aan te moedigen. Een van de vele redenen waarom studenten voor Rice kiezen, is vanwege de faculteit die belangstelling heeft voor studenten en graag lesgeeft. Nergens op de campus is dat duidelijker dan de School of Social Sciences, waar onze faculteit consequent hun studentenbetrokkenheid toont door het winnen van onderwijsprijzen en het creëren van een fascinerende leeromgeving die studenten aanzet tot kritisch denken.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Houston

    6100 Main St., TX 77005-1827, Houston

Vragen