Keystone logo
Iceland School of Energy – Reykjavik University

Iceland School of Energy – Reykjavik University

Iceland School of Energy – Reykjavik University

Invoering

Het trainen van een generatie van experts voor een duurzame wereld

IJsland School of Energy maakt gebruik van de ervaring die is opgedaan met het begrijpen en het gebruik van de geothermische energie, waterkracht en windenergie die de bevoegdheden van de IJslandse gemeenschap.

De missie is om een ​​hoge kwaliteit leerervaring te bieden. Het aanbieden van mogelijkheden voor onderzoek, ontwerp en beheer van systemen voor duurzame energie, streven wij ernaar om experts te produceren in het veld voor de wereldwijde gemeenschap.

IJsland School of Energy is onderdeel van en geaccrediteerd door de School of Science and Engineering aan de Universiteit van Reykjavik in IJsland.

In een wereld geconfronteerd met een toenemende vraag naar energie, de afnemende reserves van fossiele brandstoffen en een dringende noodzaak om de CO2-uitstoot aan te pakken, is er een duidelijk geval voor een vooruitziende blik training en opleiding.

Partners

IJsland School of Energy is in nauwe samenwerking met de leiders op het gebied van duurzame energie, het samenbrengen van drie belangrijke organisaties als belangrijkste partners:

Reykjavík Energy IJsland Geosurvey Reykjavik University

Geaccrediteerd door de School of Science and Engineering aan de Universiteit Reykjavik IJsland School of Energy is onderdeel van en geaccrediteerd door de School of Science and Engineering aan de Universiteit Reykjavik in IJsland.

Reykjavik University benadrukt hands-on leren die studenten voorbereidt op de uitdagingen die ze zullen ontmoeten na het afstuderen. Dit betekent werken met andere studenten het invullen van de werkelijke, echte wereld opdrachten en projecten, vaak in samenwerking met bedrijven en instellingen. Dit is een manier waarop studenten profiteren van de uitgebreide verbinding RU's aan de industrie. De klassen zijn klein om interactie tussen studenten en docenten te stimuleren gehouden.

Een korte geschiedenis In april 2007, Reykjavik Energy, Reykjavik University en de Universiteit van IJsland een overeenkomst getekend om een ​​internationale graduate programma op te stellen voor duurzame energie studies, de zogenaamde Reykjavik Energy Graduate School for Sustainable Systems. inaugurele klasse Reyst begon studies in augustus 2008 en behaalde zijn eerste klasse 1 februari 2010.

Toelatingsvoorwaarden Algemeen

Alle aanvragers moeten hebben afgerond, of in het laatste jaar van een bachelor's degree te passen voor onze graduate programma's. Voor degenen die in het laatste jaar van de studie, zal een bevredigende afronding van de opleiding een voorwaarde voor toetreding zijn.

programma specifieke

De verschillende programma's aangeboden door ISE hebben een iets andere sets van meer specifieke eisen.

MSc Sustainable Energy MSc Energy Techniek Sustainable Zomerschool

Eisen Engels taal

De kandidaten moeten een bewijs van hun taalvaardigheid in het Engels te verstrekken.

Een minimum TOEFL-test score van 550 is vereist (213 in de computer-based test, 79 op het internet gebaseerde test) IELTS score van ten minste 6,0 (zowel algemene en academische geaccepteerd).

Taal vereiste ontheffing

We zullen afzien van de eis van een Engels taal-certificaat in de volgende gevallen:

Verzoekers eerste taal is Engels Indien de aanvrager heeft bestudeerd in de richting van een diploma van hoger onderwijs en de voertaal is Engels (minimumeis 3 jaar full-time). Een certificaat van de universiteit nodig zullen zijn om dit te bevestigen.

Locaties

  • Reykjavík

    Reykjavik University Menntavegi 1 , 101 , Reykjavík

Vragen