Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Reinhardt University

Reinhardt University

Reinhardt University

Invoering

Sinds de oprichting in 1883 heeft Reinhardt zich gefocust op het voldoen aan de behoeften van studenten, één persoon tegelijk.

Deze gepersonaliseerde onderwijsaanpak wordt het best aangeboden in kleine klassen door getalenteerde professoren die met zorg uitdagen. En, als Cherokee County's enige instelling voor hoger onderwijs die niet-gegradueerde en afgestudeerde diploma's aanbiedt, is Reinhardt lange tijd een populaire hulpbron geweest voor jonge mensen uit de aangrenzende graafschappen Bartow, Cobb, Dawson, Forsyth, Fulton, Gordon en Pickens. Terwijl de instelling is gegroeid, is ze zich ook blijven inzetten voor het bieden van kwaliteitsonderwijs tegen een betaalbare prijs.

Studenten vinden de academische programma's van Reinhardt boeiend, uitdagend en relevant - een investering die een positief rendement oplevert voor hun persoonlijke en professionele leven. Afgestudeerden die de kansen van Reinhardt ten volle benutten, betreden het door hen gekozen beroep met de rijkdom van een brede, vrije kunstenopleiding in combinatie met specifieke professionele voorbereiding door deelname aan boeiende klaservaringen, co-curriculaire verrijkingsmogelijkheden, uitdagende onderzoeksprojecten, lonende service-initiatieven, opwindende stages , en levensveranderende studies in het buitenland.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Waleska

    Waleska, Verenigde Staten

    Vragen