Keystone logo
Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Invoering

In 2006 hebben Real Madrid CF en Universidad Europea de Madrid de eerste universiteitsschool opgericht die gespecialiseerd is in sport en de relatie met management, gezondheid, communicatie en vrije tijd / recreatie.

De Real Madrid Graduate School – Universidad Europea verder dan de grenzen van sport door professionele leiders op te leiden in alle disciplines die op de een of andere manier met dit gebied verband houden. De afstudeerprogramma's richten zich op verschillende gebieden en zijn bedoeld voor afgestudeerden en werkende professionals uit de verschillende sectoren die verband houden met zowel professionele als amateursporten.

De school is opgericht met een sterke internationale component, net als de twee instellingen die het ondersteunen. Aan de ene kant is er de Real Madrid Football Club, die een Spaans bedrijf heeft overgenomen en het tot een toonaangevende internationale troepenmacht heeft gemaakt; aan de andere kant is de Universidad Europea de Madrid, een lid van de Laureate International Universities, een wereldleider in hoger onderwijs.

Het leidende educatieve principe achter elk van de graduate graden van de Real Madrid International Professional School is een professionele focus. Het ontwerp en de implementatie van deze programma's worden uitgevoerd door professionals van zowel Real Madrid als Universidad Europea de Madrid, zeer prestigieus in hun respectievelijke vakgebieden.

Met het doel praktisch onderwijs te bieden, worden de graduate-programma's gegeven in ultramoderne faciliteiten: de Real Madrid-faciliteiten in de gloednieuwe Sports City en het Santiago Bernabéu-stadion, evenals de campussen van de Universidad Europea de Madrid in Alcobendas (Madrid). ) en Villaviciosa de Odón (Madrid) Bovendien omvatten de meeste van de graduate-programma's bezoeken aan bedrijven of evenementen die verband houden met het curriculum, zoals de All England Club waar de beroemde Wimbledon Grand Slam plaatsvindt, in het geval van de Alfredo Di Stefano MBA in sportmanagement.

Internationaal netwerk

De Real Madrid Graduate School – Universidad Europea heeft een internationale focus, net als de instellingen die het steunen. Real Madrid CF overstijgt het localisme dankzij zijn wereldwijde erkenning en traditie. Bovendien maakt de Universidad Europea de Madrid deel uit van de Laureate International Universities- groep, een wereldleider in het hoger onderwijs.

Deze alliantie zou alleen kunnen leiden tot een internationaal ambitieus project, en daarom is de Real Madrid Graduate School – Universidad Europea momenteel aanwezig in verschillende landen in Europa, Azië, Oceanië en Amerika.

In overeenstemming met onze toewijding aan academische excellentie en onze professionele aanpak, beoordelen we bij het opzetten van een school in een nieuw land de programma's van tevoren. We controleren of ze synchroon lopen met de realiteit van elke locatie, wat een zeer lonende ervaring voor onze studenten oplevert. Daarnaast heeft elk programma een internationale faculteit bestaande uit Spaanse onderwijsprofessionals die samenwerken met topprofessionals uit het land waar de graduate-opleidingen worden gegeven.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea educatieve programma's worden nu gegeven aan verschillende universiteiten over de hele wereld.

Campusfuncties

Faciliteiten

De school biedt studenten ultramoderne faciliteiten: de Real Madrid Sports City in de wijk Valdebebas in Madrid, en het Santiago Bernabéu-stadion, evenals de campussen van Universidad Europea de Madrid in Alcobendas (Madrid) en Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Het gebouw is gelegen in de stad Alcobendas en meet 13.000 m2. De vier verdiepingen herbergen het volgende: meer dan 50 klaslokalen, computerlokalen, faculteitskantoren, groepsprojectkamers voor studenten, studiebureaus en multifunctionele ruimtes. Het gebouw is uitgerust met de nieuwste onderwijsapparatuur en computernetwerken. Toegankelijk voor gehandicapten.

Campus Villaviciosa de Odón

De campus van Villaviciosa de Odón beschikt over de nodige infrastructuur om de leerervaring te optimaliseren. Op het gebied van sportfaciliteiten is er het sportcomplex, met rechtbanken en gespecialiseerde ruimtes voor het beoefenen van elke discipline, evenals de meest up-to-date laboratoria voor motorische vaardigheden, inspanningsfysiologie en biomechanica van beweging. Het biedt het perfecte kader voor zowel lesgeven als sporttraining.

Er zijn ook twee studentenkamers op de campus met een capaciteit van meer dan 550 studenten. Deze optie garandeert een comfortabel leven voor studenten, met alle nodige voorzieningen.

Santiago Bernabeu

Er zijn maar weinig stadions ter wereld die op alle gebieden zo professioneel opereren als het Santiago Bernabéu-stadion. Er zijn veel details die het Bernabéu Stadion uniek maken in de wereld. De organisatie heeft met succes gebruik gemaakt van de beste aspecten van andere stadions en deze aangepast aan haar behoeften. Dit verklaart waarom Cisco Systems, een van de meest gekapitaliseerde IT-bedrijven ter wereld, het Santiago Bernabéu-stadion kiest als het modelvoorbeeld in stadionbeheer.

Sportstad van Real Madrid

De Sports City van Real Madrid is het grootste sportcomplex ooit gebouwd door een voetbalorganisatie. De 1.200.000 vierkante meter is de thuisbasis van zowel sportprofessionals als fans. De locatie is in het bevoorrechte gebied van Parque de Valdebebas, een van de meest opkomende gebieden van de hoofdstad.

  Locaties

  • Madrid

   Real Madrid International School UEM Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

   • Villaviciosa de Odón

    Calle Tajo,s/n, 28670, Villaviciosa de Odón

    Vragen