Keystone logo
Royal College of Art MA Fashion
Royal College of Art

MA Fashion

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

* Aangezien het RCA een groot aantal aanvragen heeft ontvangen, raden we je aan zo vroeg mogelijk te solliciteren om je plaats in het programma zeker te stellen.

* ga naar de website van RCA voor informatie over de kosten van dit programma en over mogelijkheden voor beurzen en financiering

Zomertentoonstelling voor afgestudeerden - RCA2024

Invoering

Mode wordt ontworpen, gecreëerd, gearticuleerd, gemanipuleerd en gesimuleerd in zowel fysieke als digitale ruimtes. Het is gericht op verandering, waarbij je openstaat voor nieuw en opkomend denken en afleren. Het is ook op zijn best wanneer het wordt geleid door diversiteit, inclusiviteit en cultureel bewustzijn. We moeten systemen en structuren waarnemen en onze mode-identiteiten uitdrukken met een bewustzijn van hoe onze waarden zijn ingebed in onze output. Dit programma creëert een omgeving waarin je je met deze processen kunt bezighouden. Dit omvat een verkenning van thema's als gender, cultuur, ras, rechtvaardigheid, natuur, tijd, ruimte, data, wetenschap, materialen en magie. Doorheen het programma krijg je de kans om na te denken, te discussiëren en je eigen authentieke identiteit te versterken, en om anderen te helpen hetzelfde te doen.

In het MA Fashion programma heb je de mogelijkheid om een van de drie platforms te kiezen: BIO, DIGITAL 360 of SYSTEMS. Deze platforms zijn ontworpen om studenten te laten samenwerken met docenten en collega's om thema's te verkennen die inspelen op hun opkomende praktijk en nieuwe ruimtes, materialen, identiteiten en bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Er zijn kruispunten waar studenten kunnen samenwerken met collega's van verschillende platforms. Er is ook een mogelijkheid om deel te nemen aan de interdisciplinaire Grand Challenge van de School of Design, waarbij alle studenten samenwerken om projecten te ontwikkelen die anticiperen op en reageren op belangrijke maatschappelijke problemen.

eenheden

  • Agents wijzigen
  • Nieuwe perspectieven
  • Grote uitdaging
  • AcrossRCA (collegebrede eenheid)
  • Praktijk voor gevorderden
  • Onafhankelijk onderzoeksproject

Maak kennis met de RCA

We organiseren een reeks online en on-campus open dagen en wervingsevenementen in steden over de hele wereld. Deze evenementen kunnen bestaan uit 1-op-1 gesprekken en portfolio-advies, informele chats, presentaties en sessies met medewerkers, studenten en alumni. Check de Check de RCA evenement webpagina voor details van aankomende evenementen.

Volgende open dag op de campus: Zaterdag 27 januari 2024.

215292__DSC4821.jpg215293_07_Fashion.jpg215294_Fashion.jpg
Lezing in het donkerEindexamenexpositie mode 2023Mode Studio

Programma resultaat

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Ranglijsten

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen