Keystone logo
Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Invoering

QUT is een jonge universiteit met een mondiale blik. We zijn ambitieus en klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan met een toekomstgerichte drive. We streven ernaar onze studenten te verbinden met de echte wereld door middel van praktisch praktijkgericht leren dat onze afgestudeerden voorbereidt op de carrière van morgen en de toekomst.

Studeren aan QUT biedt je onderwijs van wereldklasse in het hart van Brisbane, een gastvrije, moderne en multiculturele stad. Brisbane is de op twee na grootste stad van Australië en staat bekend om zijn levendige stadswijken, levensstijl in de buitenlucht, vriendelijke lokale bevolking en natuurlijke attracties. Met meer dan 50.000studenten, waaronder internationale studenten uit meer dan 119landen ,voel je je meteen thuis.

De niet-gegradueerde en postdoctorale studiemogelijkheden van QUT omvatten:

Wat maakt QUT de universiteit voor de echte wereld?

Echte cursussen

Onze cursussen bereiden je voor om in de echte wereld af te studeren met de vaardigheden die je nodig hebt om een carrière te vinden in Australië en in het buitenland. Ukunt kiezen uit meer dan 100 praktijkcursussen en van uw passie een lonende carrière maken.

Branche connecties

Wij geloven in het creëren van kansen voor verbinding tussen onze studenten en werkgevers in de industrie door middel van geïntegreerde plaatsingen, stages en echte samenwerkingsprojecten. Onze academische staf adviseert in de industrie en werkt aan industriële projecten waarbij vaak studenten betrokken zijn.

Innovatie en Ondernemerschap

De vaardigheden die je nodig hebt om creatief te denken met een focus op de toekomst zijn ingebed in onze onderwijspraktijken.Er zijn speciale ruimtes beschikbaar om onze ondernemers te helpen bij het vinden van de middelen, connecties, coaches of mentoren die nodig zijn voor hun ondernemersreis.

Afgestudeerden voor de toekomst

Een diploma van QUT maakt je een niet te stoppen kracht die klaar is om te bouwen, te creëren en verbinding te maken met de toekomst van morgen.

Duurzaamheid

Onze visie is een koolstofarme toekomst. We streven ernaar wereldwijde uitdagingen aan te pakken en duurzaamheid te bereiken door middel van onderzoek, onderwijs, campusactiviteiten en strategische partnerschappen. Duurzaamheid is ingebed in ons curriculum in een reeks cursussen, waaronder wetenschap, techniek, mode, architectuur, bedrijfskunde, rechten en stedelijke ontwikkeling.

Transdisciplinair en transformatief onderzoek

Pakeen aantal van de grootste vragen van de planeet aan door transdisciplinair onderzoek uit te voeren dat relevant is voor onze gemeenschappen en de wereld. QUT biedt een best practice en transformatieve leeromgeving die studenten in staat stelt hun onderzoeksvaardigheden te verbeteren, deze te vertalen naar bredere werkomgevingen en zich bezig te houden met de industrie en innovatie om impact in de echte wereld te leveren.

Campusfuncties

Plaats

Studeren aan QUT biedt je onderwijs van wereldklasse in het hart van Brisbane, een gastvrije, moderne en multiculturele stad. Brisbane is de op twee na grootste stad van Australië en staat bekend om zijn levendige stadswijken, levensstijl in de buitenlucht, vriendelijke lokale bevolking en natuurlijke attracties. Met meer dan 50.000studenten, waaronder internationale studenten uit meer dan 119landen ,voel je je meteen thuis.

QUT heeft twee levendige campussen in de binnenstad: Gardens Point en Kelvin Grove. U bevindt zich dicht bij alle actie met culturele en commerciële centra op loopafstand van elk. Je reist gemakkelijk tussen elke campus met onze gratis pendelbus die elke 15 minuten rijdt. Beide campussen bieden podia voor optredens en kunsten, fitness- en medische voorzieningen, winkels en eetgelegenheden. Onze Gardens Point-campus grenst aan de Brisbane Botanic Gardens, waar de naam vandaan komt.

Geweldige faciliteiten

Je hebt toegang tot hightech studie- en collaboratieve leerruimtes, waaronder workshops en simulatiecentra. Ons Education Precinct biedt leerruimtes, studiepodia en gemeenschapsruimten verweven met natuur en technologie. Deze ruimte is de thuisbasis van de Sphere - een digitale LED-bol die over twee verdiepingen hangt met een wisselend menu met visuele inhoud. Het Science and Engineering Center staat bekend om The Cube, een van 's werelds grootste en meest geavanceerde interactieve leer- en digitale ruimtes.

Geïnteresseerd in real-time financiële data? Ons Economics and Finance Bloomberg Lab biedt u precies dat, zodat u financiële analyses kunt uitvoeren met actuele realtime gegevens. Als gezondheidsstudentkun je werken met echte patiënten onder toezicht van ervaren zorgprofessionals in onze gezondheidsklinieken en simulatieruimtes op de campus.

  toelatingen

  Solliciteren bij QUT is eenvoudig. Dien eenvoudig een aanvraag voor studie in via ons toepassingsportaal. U wordt gevraagd een account aan te maken en van daaruit kunt u het aanvraagproces starten.

  U moet al uw ondersteunende documenten meesturen, waaronder:

  • Certificaat van voltooiing van de middelbare school, academische transcripties en records
  • Resultaten van taalvaardigheidstoetsen Engels
  • Paspoort identiteitspagina

  Sommige aanvragers moeten zich via een agent aanmelden. Een agent kan u helpen met uw aanvraag, geschiktheid en ondersteunende documenten en al uw vragen over studeren aan QUT beantwoorden.

  Beurzen en financiering

  Internationale verdienstebeurs

  Een beurs voor hoge prestaties voor toekomstige internationale studenten en postdoctorale studenten.

  • Dekt 25 procent van het collegegeld voor de eerste twee semesters (één jaar) van de studie aan QUT.
  • Beschikbaar voor alle faculteiten.
  • Doorlopende beurs van 25 procent per semester voor geselecteerde cursussen.

  Wanneer u zich aanmeldt voor QUT, komt u automatisch in aanmerking voor de International Merit Scholarship .

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

  Locaties

  • Brisbane

   George Street,2, 4000, Brisbane

  • Kelvin Grove

   Kelvin Grove, Australië

   Vragen