Keystone logo
Queen's University Belfast - MSc in ecologisch beheer en instandhoudingsbiologie
Queen's University Belfast

- MSc in ecologisch beheer en instandhoudingsbiologie

Belfast, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.150

Op de campus

Invoering

We zitten midden in een biodiversiteitscrisis; de zesde massa-extinctie op aarde, aangedreven door de mens. De populaties van wilde dieren zijn sinds 1970 met 68% afgenomen, terwijl de klimaatafbraak de aarde buiten veilige ecologische grenzen duwt.

Er is een ongekende druk op het milieu door overexploitatie, aantasting en vernietiging van habitats, klimaatverandering, invasieve soorten, vervuiling en opkomende ziekten. U kunt echter deel uitmaken van wereldwijde en lokale oplossingen.

Aanvragers wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk te solliciteren en idealiter niet later dan 31 juli voor cursussen die eind september beginnen. In het geval dat een programma een groot aantal aanvragen ontvangt, behoudt de universiteit zich het recht voor om het aanvraagportaal te sluiten. Meldingen hierover verschijnen op de Direct Application Portal bij de programma-applicatiepagina.

Let op: er is een aanbetaling vereist om een plaats op de cursus te garanderen. Vanwege de grote vraag kunnen aanmeldingen niet in behandeling worden genomen als de cursus de maximale klasgrootte heeft bereikt en op een wachtlijst wordt geplaatst. Zie de stortingsvoorwaarden voor meer details.

Hoogtepunten van ecologisch beheer en instandhoudingsbiologie

De cursus combineert de aangeleerde conservatiebiologie met praktische, op het veld gebaseerde ecologische beheerpraktijken met een combinatie van fysieke en virtuele excursies per week tijdens Semester 1.

Industrielinks

  • Internationaal gerenommeerde ecologen van de School of Biological Sciences onderhouden nauwe banden met overheidsdiensten en organisaties uit de natuurbeschermingssector die verantwoordelijk zijn voor het behoud van de biodiversiteit. Excursies omvatten inbreng van liefdadigheidsinstellingen voor natuurbehoud, milieuadviseurs, dierentuinen, musea, beheerders van natuurgebieden en onafhankelijke onderzoeksinstituten.

Loopbaanontwikkeling

  • Veel afgestudeerden komen internationaal in de natuurbeschermingssector en werken over de hele wereld op lokaal niveau om positieve verandering teweeg te brengen. Maar je hoeft niet per se in een op natuurbehoud gerichte carrière te werken - eerdere studenten zijn naar plaatsen gegaan die zo ongewoon zijn als kunstgalerijen, waar ze wetenschappelijk geïnspireerde kunstwerken hebben gemaakt als een alternatieve methode om het milieu te bereiken.

Faciliteiten van wereldklasse

  • De recent gebouwde, £ 38 miljoen, School of Biological Sciences heeft ultramoderne onderwijs- en laboratoriumfaciliteiten, terwijl u toegang heeft tot veldfaciliteiten, waaronder het Queen's Marine Laboratory (QML) in Portafery, Strangford Lough: een van de slechts drie werkende mariene laboratoria in Europa.

Internationaal gerenommeerde experts

  • Je krijgt les van medewerkers met onderzoeksprofielen van internationale allure, met een breed scala aan interesses in ecologisch beheer en instandhoudingsbiologie, waaronder taxa van algen tot zoogdieren en omgevingen van zee tot terrestrisch.

Studentenervaring

  • Je neemt deel aan een groepsproject voor natuurbehoudsbiologie (een ecologische effectbeoordeling) voordat je de keuze krijgt om ofwel een professioneel stageproject (ingebed in het bedrijfsleven) of een onderzoeksproject (ingebed in de academische wereld) te volgen. Dr. Neil Reid is hoofddocent Conservation Biology en programmadirecteur: "We moeten de studentenervaring verrijken naast het zitten in droge academische colleges om hen de echte wereld te laten ervaren, zowel fysiek als virtueel, om de praktische vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben voor een baan in de natuurbescherming.”

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen