Keystone logo
© Queen's University Belfast
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

Invoering

Welkom bij de Faculteit der Letteren, Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen van Queen's University Belfast. We zijn een dynamische gemeenschap van internationaal geprezen onderzoekers, wetenschappers en studenten die zich inzetten voor het creëren en onderhouden van een moderne en betekenisvolle plek van verbonden leren. We staan open voor alle talenten, verwelkomen uitdagingen en veranderingen en zijn toegewijd om onze vakexpertise te gebruiken om lokaal, nationaal en internationaal een verschil te maken in levens.

De faculteit heeft bijna 10.500 studenten en meer dan 700 academische en ondersteunende medewerkers die werken in en over onze vijf scholen - Kunst, Engels en Talen; Geschiedenis, antropologie, filosofie en politiek; Wet; Beheer; en sociale wetenschappen, onderwijs en sociaal werk, en in het senator George J. Mitchell Institute for Global Peace, Security and Justice. Onze collega's en studenten voeren een breed scala aan activiteiten uit, waaronder toonaangevend onderzoek en levensveranderend onderwijs. We hopen dat je deel wilt uitmaken van ons werk: we hebben bijna 150 niet-gegradueerde en postdoctorale programma's en veel uitdagende doctoraatsmogelijkheden, dus er is zeker iets dat bij je behoeften en ambitie past.

We zijn trots op het werk van onze studenten en medewerkers, dat door vele anderen is erkend voor zijn kwaliteit en zijn toewijding aan werk dat maakt. Als lid van de Russell Group is Queen's University Belfast een van de 24 toonaangevende universiteiten van het VK, die studenten onderwijs van wereldklasse biedt, ondersteund door onderzoek van wereldklasse. Queen's is echt een wereldwijde universiteit, aangezien onze onderzoekers nauw samenwerken met meer dan 250 universiteiten over de hele wereld en met nog meer bedrijven en instanties in Belfast en internationaal. Deze netwerken en samenwerkingen informeren onze programma's en bieden geweldige mogelijkheden voor studenten om te leren met en van internationale collega's en partners.

Dus, met een enorm scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale kansen, evenals een levendige postdoctorale onderzoekscultuur, weet ik dat je zult merken dat kunst, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen aan de Queen's University Belfast je zullen uitdagen en inspireren, en je zullen uitrusten met de eersteklas vaardigheden en kennis om uit te blinken in uw gekozen carrière.

Nola Hewitt-Dundas
Pro-vice-kanselier

Een intellectuele krachtpatser

Alles van traditionele geesteswetenschappen en sociale wetenschappen tot geavanceerde gebieden in Creative Arts en toegepaste professionele studies.

Meer dan 40 procent van ons onderzoek staat in de top 25 procent voor zijn respectievelijke vakgebied, met nog eens 40 procent in de top 50 procent op nationaal niveau.

Een samenwerkingscultuur

Onze interdisciplinaire omgeving biedt studenten uit alle vakgebieden de mogelijkheid om te communiceren met academische leiders en deel te nemen aan hun onderzoek.

Gebieden van opmerkelijke uitmuntendheid zijn onder meer creatief schrijven, Sonic Arts, wereldwijde financiële markten, het welzijn van kinderen, armoede en sociale uitsluiting, vertalen en tolken en gedeeld onderwijs.

Locaties

  • Belfast

    University Road, Belfast Northern Ireland, BT7 1NN, , Belfast

Vragen