Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty MSc in geavanceerde apotheekpraktijk (met onafhankelijk voorschrijven)
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

MSc in geavanceerde apotheekpraktijk (met onafhankelijk voorschrijven)

Belfast, Verenigd Koninkrijk

36 Months

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7.395 *

Op de campus

* collegegeld voor NI-, ROI- en GB-studenten | Neem contact op met de universiteit voor informatie over het collegegeld van internationale studenten

Invoering

Ons Advanced Pharmacy Practice-programma is bedoeld voor ziekenhuisapothekers in Noord-Ierland die willen oefenen op Advanced Practitioner-niveau.

Fase 1 (PG Diploma-fase) heeft tot doel de kennis van de student over therapieën op verschillende sleutelgebieden te ontwikkelen en omvat een opleiding tot onafhankelijk niet-medisch voorschrijver.

In fase 2 (MSc-fase) krijgen studenten training in onderzoeks- en data-analysemethoden en moeten ze een dienstevaluatie-/ontwikkelingsproject uitvoeren.

Geavanceerde apotheekpraktijk (met onafhankelijk voorschrijven) Hoogtepunten

In de niet-medische voorschrijfmodules volgen studenten klinische vaardigheidstraining in de laboratoria voor het onderwijzen van klinische vaardigheden in Queen's.

Faciliteiten van wereldklasse

De School of Pharmacy van Queen's wordt erkend als een toonaangevend centrum voor onderwijs en onderzoek in de farmacie in het VK, en staat consequent bovenaan of in de buurt van de ranglijsten voor het onderwerp.

Ervaring van studenten

Studenten worden ondersteund door fulltime toegewijd personeel in het School of Pharmacy Distance Learning Center en in het NI Centre for Pharmacy Learning and Development (NICPLD).

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen